Spor
  • 10.2.2009 05:02

YILDIRIM TEDBİRLER...

Belediye maçından sonra çok sinirlenen ve soyunma odasına kadar inen Başkan Yıldırım, futbolculara yapılan tüm ödemeleri durdurdu. İlk yönetim kurulu toplantısında para cezası geliyor. Gece kuşlarının cezası ise daha ağır olacak.

Fenerbahçe'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ligin 2. yarısıyla birlikte ortaya konan kötü futbol ve puan kayıpları Başkan Aziz Yıldırım'ı tedbir almaya sevketti. Şimdiye kadar taksitlerini ve primlerini tıkır tıkır alan ve hiçbir aksama yaşamayan Sarı-Lacivertli futboların taksit ve prim ödemelerinin 2. emre kadar durdurulduğu öğrenildi. Yıldırım'ın bu konuda geri adım atmayacağı belirtiliyor.

Güiza'ya yakın markaj
Yaptırımlar bununla da sınırlı kalmıyor. İlk yönetim kurulu toplantısında takıma para cezası verilecek. Miktarının da yüklü olacağı ifade ediliyor. Başta Güiza olmak üzere özel hayatına dikkat etmeyenlerin ödeyeceği bedelin çok daha ağır olacağı gelen haberler arasında.

Formsuz olmak yasak
Başkan Aziz Yıldırım, Aragones ile yaptığı kısa görüşmede sezon sonuna kadar hiçbir futbolcunun form grafiğinde düşme olmasını kabul etmeyeceği, form tutamayan, katkı yapamayan hiçbir futbolcunun gözünün yaşına bakılmamasını istediği de Samandıra'daki kulüslerde kulaktan kulağa yıyılıyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:20

İLGİLİ HABERLER