Spor
  • 10.2.2009 01:29

SELÇUK DERELİ GALATASARAY'A DAVA AÇIYOR

Sarı kırmızılı yönetimin bir gün önce kulüp resmi sitesinden yaptığı sert açıklamaya Futbol Federasyonu'ndan cevap gelmişti.

Sarı kırmızılı yöneticilerin bu kez görüntülü belgelerle Futbol Federasyonu'na hakemleri şikayet edeceği ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'a olan tepkisini sürdürüceği öğrenildi.

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın çarşamba günü yapılacak olan divan toplantısında, divan üyelerine bu konudaki tepkilerini ve haklılık gerekçelerini açıklayacak.

Adnan Polat'ın özellikle MHK Başkanı Oğuz Sarvan'a tepkisinin şiddetli olduğu ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den MHK ve kurullarının değiştirilmesi için baskıyı sürdürecekleri belirtildi.

GALATASARAY PFDK'YA SEVK EDİLDİ, DERELİ DAVA AÇIYOR

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinde dün yayınladığı “Galatasaray Türkiye'dir” başlıklı açıklama nedeniyle Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, “Galatasaray Kulübü, 8 Şubat tarihinde resmi internet sitesinde yayınladığı 'Galatasaray Türkiye'dir' başlıklı açıklamasında TFF'nin saygınlığını zedelediği, futbolun değerini düşürdüğü ve sportmenliğe aykırı ifadeler kullandığı gerekçesiyle, TFF Hukuk Kurulu tarafından, PFDK'ya sevk edildi” denildi.

Hakem Selçuk Dereli Galatasaray Kulübünü “kişilik haklarına saldırıldığı” gerekçesiyle mahkemeye vereceğini açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:20

İLGİLİ HABERLER