Asayiş
  • 28.2.2012 00:57

30 metreden denize atladı yürüyerek sahile çıktı

Antalya'da yaklaşık 30 metre yükseklikte bulunan falezlerden denize intihar etmek için atlayan genç, yaklaşık 20 dakika kurtarılmayı bekledi. Antalya Muratpaşa Mahallesi Atatürk Parkı'ndaki yaklaşık 30 metre yüksekliğiğnde bulunan falezlere gelen Gürhan Güzel (22), dua ettikten sonra kendini boşluğa bıraktı. Parkta bulunan güvenlik görevlileri tarafından denizde görülen genç için, olay yerine hemen polis, itfaiye ve ambulans ekipleri çağırıldı.
Havanın karanlık olması sebebiyle Gürhan Güzel, denizde görülemedi. Polis ekipleri bir türlü göremedikleri 22 yaşındaki genç ile sürekli konuşarak irtibata geçti. Gencin, "Kurtarın beni. Ölüyorum. Yardım edin" seslerine, "Dayan" diye karşılık veren polis ekipleri olay yerine deniz polisini çağırdı.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle şiddetli esen rüzgar da etkisi ile bölgede arama yapan deniz polisi ekipleri bir türlü Güzel'i bulamadı. Deniz polisinin 'Balık adamları' almak için geri döndüğü sırada ise Güzel'in dalgaların sürüklemesiyle Konyaaltı Sahili 1 No'lu Plajdan çıktığı öğrenildi.
Sahile gelen Antalya Emniyeti'ne bağlı polisler, Güzel'i sahilde oturur vaziyette buldu. Yürüyerek polis aracına bindirilen genç, olay yerinde bulunan 112 Acil Servis Ambulansı yerine sivil polis ekiplerinin aracı ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, Antalya Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalıştığı belirtilen Gürhan Güzel'in basın mensupları tarafından görüntü alınmasını engelledi. Kolunda darbeye bağlı hasar oluşan Güzel, kontrol amaçlı hastanede tedaviye alındı.
Güzel'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:54

İLGİLİ HABERLER