Asayiş
  • 6.9.2004 21:47

5 KİŞİLİK AİLEDEN 24 SAATTİR HABER ALINAMIYOR!..

SERDAR ŞAHİN
TEKİRDAĞ -Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik'te, tekneyle denize açılan 5 kişilik aileden, aradan 24 saati aşkın bir zaman geçmesine rağmen hala haber alınamadı. Karadan, denizden ve havadan sürdürülen arama çalışmalarına, hava muhalefeti nedeniyle ara verildi. Olayın ardından Yeniçiftlik'e gelerek yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt, arama çalışmalarının sürdürüleceğini belirterek, "Çıkmadık candan ümit kesilmez" dedi.
Yeniçiftlik Beldesi'ndeki yazlıklarından tekneyle denize açıldıktan sonra kaybolan kayınpeder Fikret Sarı (60), damadı Fahri Büyüktutlu (41), eşi Leyla Büyüktutlu (39) ile çocukları İlknur Büyüktutlu (14) ve İlker Büyüktutlu'dan (3), aradan 24 saatten fazla bir zaman geçmesine rağmen haber alınamadı. Olayın ortaya çıkmasının ardından başlatılan arama çalışmalarına hava muhalefeti nedeniyle ara verildi. Fikret Sarı'nın diğer damadı Cumhur Keskin de, olayı duyar duymaz Yeniçiftlik'e geldi ve arama çalışmalarına katıldı.
Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt da, Yeniçiftlik Jandarma Karakolu'na gelerek, yetkililerden arama kurtarma çalışmaları konusunda bilgi aldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Özyurt, "Denize açılan aileden, aradan 24 saat geçmesine rağmen haber alınamadı. Tek tesellimiz, bir yere sığınmış olmaları. Cesetlere de ulaşılamadı. Ailenin denize açıldığı tekne de kayıp. Aramalara hava muhalefeti nedeniyle ara verildi. Meteorolojik uyarılar var. Hava şartları uygun hale gelince, denizden, karadan ve havadan çalışmalar devam edecek. Çıkmadık candan ümit kesilmez" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER