Asayiş
  • 7.9.2004 02:50

5 YERİNDEN BIÇAKLANAN KIZ BALKONDAN ÇIĞLIK ATARAK YARDIM İSTEDİ!..

Beşiktaş Ortaköy’de evinin balkonundan imdat çığlığı atan 14 yaşındaki kız, 5 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. G.S., polise, eve gelen elektrikçinin kendisine tecavüz etmek istediğini, karşı koyunca bıçakladığını söyledi. Salonda meşrubat içilmiş iki bardak bulundu. G.S.’nin saldırganı tanıdığı sanılıyor.

Bu yıl ilköğretim okulunu bitiren ve liseye kaydını yaptıran 14 yaşındaki G.S.’nin çığlıkları, Ortaköy’deki komşuların tüylerini diken diken etti. Balkondan imdat diye bağıran genç kızın çığlıkları üzerine eve girenler, kanlar içinde buldukları G.S.’yi, hemen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırdı.

G.S., hastane polisine, kendisini elektrikçi olarak tanıtan bir kişiye kapıyı açtığını belirtip, 20-25 yaşlarındaki bu şahsın zorla eve girerek kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu söyledi. G.S., balkona çıkarak yardım istediğini, bunun üzerine saldırganın kendisini bıçakladığını anlattı.

Saldırgan tanıdık mı

Ortaköy’de bir lokantada işçi olarak çalışan N.S., kızının başına gelenleri duyunca hemen hastaneye koştu. G.S.’yi karnından ve bacaklarından yaralayan şahsın yakalanması için çalışan polis ekipleri evde de inceleme yaptı. Evin salonunda iki ayrı bardakta meşrubat içildiğini belirleyen polis, ifadesinin aksine G.S.’nin tanıdığı biri tarafından bıçaklanmış olabileceğini söyledi. (Hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER