Dünya
  • 28.4.2006 05:08

ADOLF HİTLER'İN SOYU DEVAM ETMESİN DİYE ÇOCUK YAPMIYORLAR!..

Adolf Hitler'in üvey kardeşinin New York'ta yaşayan çocukları, diktatörün soyunun devam etmemesi için aralarında çocuk yapmama kararı almışlar.

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en kanlı ve en sert diktatörlerinden Adolf Hitler'in son üç akrabası Amerika'da yaşıyor.

New York kenti yakınlarında Long Island'da oturan Alexander, Louis ve Brian Hitler, tam olarak nerede yaşadıkları konusundaki bilgilerin ve fotoğraflarının yayınlanmasına izin vermiyor. Bir trafik kazasında dördüncü kardeşlerini kaybeden kardeşlerin, Hitler'in soyunun devam etmemesi için kendi aralarında çocuk yapmama kararı aldıkları belirtiliyor.

BABALARI HİTLER'E BENZİYORDU

Babaları William Hitler, Adolf Hitler'in aynı babadan üvey kardeşi Alois Hitler'in oğlu. William Hitler aslında daha Avrupa'da olaylar patlak vermeden yıllar önce 1911 yılında İngiltere'nin Liverpool kentinde doğdu. Daha sonra 2. Dünya Savaşı'nın başladığı 1939 yılında ABD'ye göçtü. Amerikan New York Times gazetesine göre aile, insanlık tarihinin utanç verici Yahudi soykırımı olayından sonra soyadını değiştirmeye karar verdi. Sadece eski komşuları onların evinde Almanca konuşulduğunun farkında ve pek az kişi onlar hakkında bilgiye sahip. Bahçe mimarlığı ile ilgilenen kardeşler ise şimdi kendileri hakkında bir kitap yazıyor. 1987 yılında ölen babalarının hayatını konu alan ve New York'ta gösterimde olan "Little Willy" tiyatro oyunundan sonra kitaba başlayacaklarını söyleyen kardeşler basına konuşmayı reddederek, "Neden konuşalım, ailemiz hakkında kitap yazacağız" diyor. New York Times'a göre baba William'ın en büyük özelliği Adolf Hitler'e benzemesiydi. Komşulardan biri de "Ne zaman William'ı görsem yanımda Hitler varmış gibi oluyordum" dedi.

/SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:37

İLGİLİ HABERLER