Spor
  • 10.2.2009 16:57

ALİ ŞEN F.BAHÇE'YE HANGİ HOCAYI ÖNERDİ?

Ali Şen, daha önce de Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a yenildiği maçtan sonra söylediği "Ben olsam yarın sabah Aragones'i gönderirdim" açıklamasından sonra dün gece katıldığı programda da "Yarın sabah Aragones’i gönderirim yerine Brezilya futbolunu iyi tanıyan, daha dün konuştuğum ve geçtiğimiz günlerde Güney Afrika Milli takımındaki görevinden istifa eden Carlos Alberto Parreira’yı, hemen, hiç vakit kaybetmeden ve daha şampiyonluk yarışından kopmamışken getiririm." sözlerini kullandı.

Eski başkan Ali Şen, bu açıklamasından sonra programın sunucusu Faik Çetiner'in, "Fenerbahçe, Aragones'in yüksek tazminat bedelini ödeyebilir mi?" sorusuna "Fenerbahçe, ekonomik ve kurumsal anlamda Türkiye’nin en oturmuş kulübüdür. Oradaki yöneticiler de zaten bu tip işler için oradadır. Bir yolunu bulup Aragones’i hemen göndermeliler" cevabını verdi.

-"CHELSEA'DEN KOVULAN HOCAYI NE YAPAYIM?"-

Ali Şen, Faik Çetiner’in, Felip Scolari'nin Chelsea'den kovulmasının hatırlatılması üzerine de "Ben Scolari’nin getirilmesini sezon başında istemiştim ama Chelsea’den kovulan hocayı ne yapayım? Takımda birçok Güney Amerikalı, Brezilyalı oyuncu var, Parreira ülkesinde sevilen bir teknik adam ve Brezilyalılardan nasıl performans alacağını iyi bilir." ifadelerini kullandı. Ali Şen, sözlerini "Fenerbahçe yönetimi iki tane Brezilyalı oyuncuya imza attırdı, Alex ve Roberto Carlos. Aragones’in de bu iki futbolcu ile sözleşme yenilendikten sonra verim alması gerekiyordu ama görüyoruz ki alamıyor. O yüzden Parreira’nın bir an evvel Türkiye’ye gelmesi lazım." şeklinde sürdürdü.

Güiza’nın sorulması üzerine ise Ali Şen, “Biz de bir çocuk vardı Kezman. Çok iyi golcüydü. Ama tek forvet oynadığı için başarılı olamadı ve gönderildi. Kezman’ın geçmişine baktığımız zaman hep çift forvet oynadığını görürsünüz. Fenerbahçe, İspanya gol kralı Güiza’yı transfer etti, getirdi. Onun da oynadığı takımlara baktığınız zaman hep çift forvet oynadığını görürüsünüz. Aragones’in kafasında çift forvetli bir oyun sistemi olmadığı için Güiza da Fenerbahçe'de başarısız olmuştur.“ ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:19

İLGİLİ HABERLER