Spor
  • 13.1.2018 11:11

Arda'dan 1.5+1 yıllık imza

Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan, bugün İstanbul'a geliyor. Yıldız futbolcu 1.5 artı 1 yıl opsiyonlu Başakşehir'e transfer oluyor.

Ayrıca CNN Türk'e katılan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı şu açıklamalarda bulundu, 'Arda Turan transferi umarım olacak. Olursa çok seviniriz. Transferin olma ihtimali yüzde 50'nin üzerinde. Bugün olumlu veya olumsuz bir haber çıkar. Ama ben olumlu olacağı yönünde düşünüyorum. Olumlu olma ihtimali yüksek diyebiliriz. Arda sevimli, esprili, sürekli kendini geliştiren önemli bir çocuk. Arda Turan ile sürekli iletişim halindeyiz. Hep öyleydik. Atletico Madrid'e giderken de öyleydi.Burada aile ortamı var. Buranın duyguları var. Emre ağabeysi var. Orhan ağabeysi var. Bu değerler var. Sonuçta ülkesi de. Nerede değer göreceğine bakıyor.'

Arda Turan formaları hazırlanıyor

Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Arda Turan transferinde artık imza aşamasına geldi.
Yıldız futbolcu ile her konuda el sıkışan Turuncu-Lacivertliler, Katalan temsilcisi Barcelona’yla da büyük oranda anlaşmaya vardı. Transferin sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılırken, İstanbul temsilcisi Arda Turan formalarını da şimdiden hazırlatmaya başladı.

Arda’nın kaç numaralı formayı giyeceği ise belirsizliğini koruyor. Öte yandan Başakşehir Kulübü, 30 yaşındaki futbolcu için görkemli bir imza töreni de düzenlemeyi planlıyor.

Güncellenme Tarihi : 13.1.2018 11:12

İLGİLİ HABERLER