Spor
  • 16.6.2010 11:04

ARDA'NIN SATIŞI BEKLEMEDE!..

NEVZAT DİNDAR /MİLLİYET

Cim-Bom, Avrupa’ya gitme hayalini bu sezon gerçekleştirmek isteyen Arda Turan’la ilgili Dünya Kupası’ndan sonra kararını verecek.
Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin arasında önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan ve sadece Milliyet’in kamuyona duyurduğu toplantı geniş yankı bulurken, sarı-kırmızılılar, Liverpool ile Tottenham kulüplerinden gelen cazip teklifleri bekletme kararı aldı.
Başkan Adnan Polat, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, Arda’nın kesinlikle takımda kalmasını istedikleri, ancak genç futbolcunun, İngiltere’ye gitmek için ısrarlı davranması durumunda ise transfere onay verecekleri ifade edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Arda kararını Dünya Kupası’ndan sonraya bırakmasının perde arkasında Elano ve Keita’nın satılması planının bulunduğu ortaya çıktı.
Finallerde Brezilya ve Fildişi Sahili formaları giyen iki yıldızı cazip bonservis bedelleri karşılığında satmayı düşünen sarı-kırmızılıların, Elano ve Keita’nın gönderilmeleri halinde Arda’yı bir yıl daha kadroda tutacakları öğrenildi.
Bu arada sarı-kırmızılı yönetim dün akşam toplandı. İkinci Başkan Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel’in görevine devam ettiğini belirterek, istifanın gündeme dahi gelmediğini açıkladı. Öte yandan Başkan Adnan Polat ile yönetici Haldun Üstünel toplantı sonrası Galatasaray Adası’na giderek yemek yediler ve yeni yapılanma konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:53

İLGİLİ HABERLER