Spor
  • 16.6.2010 11:06

TRABZON'UN YENİ TRANSFERİ İDDİALI GELDİ!..

Trabzonspor’un yeni transferi Arkadiusz Glowacki, düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, oyuncunun 4 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.
Trabzon’a geldiği için son derece mutlu olduğunu belirten Polonyalı stoper, “Szymkowiak’tan kulüp hakkında bilgi aldım. Taraftarın çok fantastik olduğunu söyledi“ dedi.
Takım oyununu benimsediğinin altını çizen Glowacki, “Önemli olan takım. Ben bu düşünceyle oynuyorum. Kendi hakkımda konuşmayı değil, sahada özelliklerimi göstermeyi tercih ediyorum. Şenol Güneş’in başarılı bir hoca olduğunu da biliyorum“ ifadelerini kullandı.
Tecrübeli oyuncu, başka bir takımda oynamanın farklı bir heyecan olduğunu da vurgulayarak, “Uzun süre bir takımda oynadıktan sonra hayatınızda değişiklikler yapmanız gerektiğini hissediyorsunuz“ diye konuştu.



‘İndirim bekliyoruz’
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Aceleci olmayacağız” dedi. Dünya Kupası’nı yakından takip ettiklerini belirten Şener, “Pantelic transferi ancak, fiyat inerse gerçekleşir“ diye konuştu. Makukula için de Benfica’nın bonservis bedeli konusunda uçuk rakamlar istediğini vurgulayan bordo-mavili kulübün başkanı, “Futbolcu ile sorun yok. Ancak kulübü yüksek bir bedel talep ediyor. Bu koşullarda transfer çok zor“ ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:53

İLGİLİ HABERLER