Spor
  • 4.5.2023 22:45

Bayern Münih'in yıldızı Galatasaray'a geliyor!

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a mağlup olmasına karşın ligde 3 puan farkla liderliğini sürdüren Galatasaray, transfer için de yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-kırmızılıların en gözde isimlerinden biri olan Sacha Boey'u birçok Avrupa ekibi takip ederken, Fransız sağ bekin ayrılması halinde Galatasaray Avrupa çapında konuşulacak bir ismi kadrosuna katacak. Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken, Avrupa'nın konuşacağı bir transfer hamlesinde bulunmaya hazırlanıyor.

TRANSFERİN GÖZDESİ BOEY

Galatasaray'ın bir diğer gözde ismi ise, Fransız sağ bek Sacha Boey olmuştu.Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin yakın markajında olan başarılı futbolcu, Premier Lig ve Fransa Ligue 1 ekipleri tarafından takip ediliyordu.

SES GETİRECEK TRANSFER

Sacha Boey'un ayrılması durumunda alternatif arayışlarına başlayan Galatasaray, Avrupa çapında ses getirecek bir transfer yapacak.Takvim'de yer alan habere göre; Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Almanya'da Bayern Münih forması giyen 25 yaşındaki Noussair Mazraoui'yi yakın takibe aldı.

ÖNCELİK KİRALAMA

Galatasaray, 2026'ya kadar Bundesliga devi Bayern ile sözleşmesi bulunan Noussair Mazraoui'yi kiralamayı hedefliyor.Fas dışında Hollanda vatandaşlığı da bulunan futbolcu, sağ bek, sol bek ve merkez orta sahada forma giyebiliyor. Bu özelliği futbolcuyu cazip kılıyor.

Noussair Mazraoui'nin de Müslüman bir ülkeye transfere sıcak baktığı ifade edildi.

22 MAÇTA FORMA GİYDİ

1.83 boyundaki futbolcu bu sezon Bayern Münih'te tüm kulvarlarda 22 maçta 1216 dakika süre aldı ve 3 asist üretti.Mazraoui, Bavyera ekibinden önce Hollanda'nın köklü kulüplerinden biri olan Ajax'ta forma giydi.Futbol kariyerinde 260 karşılaşmaya çıkan futbolcu 22 gol ve 26 asist üretti.

Güncellenme Tarihi : 4.5.2023 22:49

İLGİLİ HABERLER