Spor
  • 23.10.2009 14:38

BÜKREŞ'İN HOCASI BAŞKA BİR MAÇI MI SEYRETTİ?

Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Ion Marin, Galatasaray karşısındaki farklı yenilginin kendileri için çok sert olduğunu söyledi Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Ion Marin, Galatasaray karşısında aldıkları 4-1'lik yenilginin kendileri için ''oldukça sert'' olduğunu belirterek, ''Biz kaçırdık, Galatasaray attı'' dedi.

Avrupa düzeyinde, ele geçirilen gol fırsatlarının kaçmaması gerektiğini ifade eden Marin, ''Bu akşam maç 0-0 berabere giderken 2 büyük gol fırsatı kaçırdık. Galatasaray ise tüm fırsatları gole çevirdi. İkinci yarıda şeref golümüzü attık ve bundan sonra 2-3 fırsat daha kaçırdık, ama Galatasaray galibiyeti haketti'' diye konuştu.

''Bu skor, maçın gidişatına göre bayağı ağır oldu'' diyen Marin, ''Bükreş'te yapılacak maç seyircisiz yapılacak ve Avrupa'da ilkbaharda sürecek sezon için son derece belirleyici bir maç olacak'' dedi.

Marin, ''Atmosfer oyuncularınızı etkiledi mi?'' sorusuna ''Böyle bir atmosfer sizi engellemez, yalnızca iyi futbol oynamaya teşvik eder'' yanıtını verdi.

Marin, Türk futbolunun büyük gelişme sağladığını vurgulayarak, ''Benim zamanımda Türkiye'ye gelip maç kazanıyorduk. Çok zaman geçti. Türkiye bu yılları çok iyi değerlendirdi. Türk ekipleri altyapıya ve çok büyük oyunculara büyük yatırımlar yaptı. Oyunun ve ekibin kalitesini yükseltti'' diye konuştu.

Galatasaray'ın bu grubun favorisi olduğunu vurgulayan Rumen çalıştırıcı, ''Grubun en iyi takımıyla karşılaştık. Bu grupta ilk sıradaki takım Galatasaray. İkinci sırada ise Dinamo Bükreş'i görmek isterim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada, basın toplantısının 00.30'da sona ermesinin ardından Marin'in, medya mensuplarına ''İyi geceler'' ve ''Günaydın'' diye veda etmesi gülüşmelere neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:27

İLGİLİ HABERLER