Asayiş
  • 7.9.2004 03:10

DANSÖZ ZÜMRE'NİN İFADESİ İŞADAMI'NIN BAŞINI YAKTI!..

Uyuşturucu kullanmakla suçlanan Dansöz Zümre’nin, ‘Kokaini eve o getirdi’ ifadesi üzerine Ağa Cantürk hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SANIKLARI arasında manken Yasemin Kozanoğlu’nun da bulunduğu kokain davasından para cezasıyla kurtulan işadamı Ağa Cantürk hakkında, Dansöz Zümre lakaplı Ayşe Sarıkavak’ın ‘Kokaini bize Ağa Cantürk getirdi’ ifadesi üzerine, 20 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yasemin Kozanoğlu, Tunç Kökkaya, Ağa Cantürk ve Ayşe Sarıkavak uyuşturucu madde kullanmaktan yargılandı. Kozanoğlu, suçun zamanaşımına uğraması yüzünden ceza almadan kurtuldu. Tunç Kökkaya, Ayşe Sarıkavak ve Ağa Cantürk 1 milyar 423 milyon 656’şar bin lira para cezasına çarptırıldılar.

Önce viski, sonra kokain

Ancak Sarıkavak’ın, dava sırasında verdiği ‘Olay günü evime Ağa Cantürk geldi. Viski içti. Kokain içmek için benden porselen tabak istedi. Tüpte ısıttığım tabağı Ağa’ya verdim. Yanına gittiğimde 10 bin lirayı rulo yapmış kokain çekiyordu. Bana da verdi, ben de çektim’ şeklindeki ifadesi üzerine savcılık Ağa Cantürk hakkında soruşturma başlattı. Savcılık Cantürk’e, kokain temin etmekten 8 yıldan 20 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle dava açtı.  


Hürriyet Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER