Spor
  • 4.5.2023 12:20

Enes Ünal İspanya'da tarihe geçti!

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe, sahasında Celta Vigo'yu konuk etti. Rakibini milli futbolcunun penaltıdan bulduğu golle mağlup eden Getafe, kümede kalma yolunda çok kritik bir 3 puan alırken, Enes Ünal La Liga tarihine geçmeyi başardı. İşte tüm ayrıntılar...İspanya La Liga'nın 33. haftasında Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe, sahasında Celta Vigo'yu konuk etti. Rakibini milli futbolcunun penaltıdan bulduğu golle mağlup eden Getafe, kümede kalma yolunda çok kritik bir 3 puan alırken, Enes Ünal La Liga tarihine geçmeyi başardı. İşte tüm ayrıntılar...

İspanya La Liga'nın 33. haftasında küme düşme hattında bulunan Getafe, sahasında Celta Vigo'yu konuk etti.Alfonso Perez Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Melero Lopez yönetti. Getafe, mücadeleyi Enes Ünal'ın 3'üncü dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 kazandı.

KRİTİK 3 PUAN

Bu sonucun ardından Getafe, ligin bitimine 5 hafta kala düşme hattından kurtulmak adına önemli bir 3 puan elde etti.İlk 11'de sahaya çıkan ve karşılaşma sonuna kadar oyunda kalan Enes, sahanın en iyilerinden biri olarak öne çıktı.

Güncellenme Tarihi : 4.5.2023 12:21

İLGİLİ HABERLER