Spor
  • 21.2.2008 00:10

FELDKAMP İKİ YILDIZINI BİRDEN KESTİ!..

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında yarın oynayacakları Bayer Leverkusen karşısında ilk maçta gösterdikleri performansı bu maçta da göstermek ve yakaladıkları pozisyonları gole çevirerek bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.


Karşılaşmanın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Feldkamp, futbol oynadığı stada yeniden geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek,

"Galatasaray Yönetimi'ne Konyaspor maçı sonrası 1 gün önce gelme fırsatı yarattıkları için teşekkür ederim. Geçmişteki futbol yaşamımda Konya'daki gibi bir maç görmedim. Demek ki insanın her yaşta öğreneceği bir şey varmış. Son Konya deplasmanında ben de yeni birşeyler öğrendim. Kötü hava şartlarında oynadık. 5 saatlik bir yolculukla önce Ankara'ya sonra İstanbul'a dönebildik. Bu uzun dönüş yolculuğunu da sıhhatli bir şekilde tamamladık" dedi.

Leverkusen'e karşı ilk maçta kaliteli ve güzel bir oyun sergilediklerini belirten Alman teknik adam, "Kendi sahamızda oynadığımız maçta çok gol pozisyonuna girdik ancak değerlendiremedik. Dileğim, Ali Sami Yen'deki gibi güzel oynamak ama orada değerlendiremediğimiz pozisyonları burada değerlendirmek. Yoğun bir maç döneminden geçiyoruz. Konya maçında Uğur'un sakatlanması ve Mehmet Topal'ın durumunun
belirlisizliği yüzünden 22 kişilik kadroyla geldik. Sağlıklı olan her futbolcumuz aramızda. Uğur'un yerine doldurmamız lazım. Ama şu anda kimi oynatacağımı ben de bilmiyorum. Lincoln ve Song'u ise oyunun başında düşünmüyorum" diye konuştu.

Feldkamp, son haftalarda başaralı bir performans sergileyen Bayer Leverkusen kalecisi Adler'in sakatlığıyla ilgili bir soruya, "Ben bu konuda konuşmam. Ama rakibimiz bile olsa sakatlığının düzelmesini ve bize karşı oynamasını isterim" şeklinde cevap verdi.

Yarın oynayacakları maçta gurbetçilerin desteğinin kendileri açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ı sadece Almanya'da değil, Türkiye'nin her yerinde taraftarları büyük bir tutkuyla destekliyor. Ama bizim de bu desteği haketmemiz lazım. Onlara karşılık vermemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Galatasaray, Bay Arena Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER