Spor
  • 24.6.2009 02:10

FENERBAHÇE SERCAN'I 4 MİLYON EURO'YA BİTİRDİ

Bursa’nın milli yıldızı Sercan Yıldırım sarı lacivertli formayı giymek için gün sayarken, Fenerbahçe, genç yıldızın işini 4 milyon Euro’ya bitirdi.

TRANSFERİN hızlı takımı Fenerbahçe, Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım’ın işini bitirdi. Sarı lacivertli yönetim uzun süredir pazarlık halinde olduğu Bursaspor ile her konuda anlaştı. 5 milyon Euro ile başlayan pazarlıklar, 4 milyon Euro’da son buldu. İki kulüp arasında prensip anlaşması yapılırken, imza birkaç gün içinde atılacak.

Sercan transferinde ise sadece ödeme planı konusunda sorun çıktı. Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile bir araya gelen Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, genç futbolcuyu satmayı kabul etti.

Masaya oturacaklar

Sercan Yıldırım için verilen bu karar, Bursaspor Yönetim Kurulu’nda bir kez daha gündeme gelecek. Fenerbahçe’nin oyuncu takası teklifini kabul etmeyen Bursa Kulübü’nün Burak Yılmaz ile yapılacak görüşmeler için süre istediği bildirildi.

Fenerbahçe’den yüksek ücret alan Burak Yılmaz’ın Bursaspor’un teklifini kabul etmesi durumunda ödeme planında değişiklik yapılacak. Sercan Yıldırım’ın da Fenerbahçe ile ayrıca görüşeceği ve yıllık 1.5 milyon Euro istediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER