Spor
  • 24.6.2009 03:00

AURELİO'YA YEŞİL IŞIK...

Poulsen'de sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, rotayı eski futbolcusuna çevirdi. Hem Betis hem de F.Bahçe yönetimiyle temas halinde olan menajer Bayram Tutumlu, Aurelio'nun tekrar Sarı-Lacivertli formayı giymesi için büyük çaba harcıyor .

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Sarı-Lacivertli ekibin 2 kaptanı Alex ve Semih ile sık sık telefonda konuşması ve "Aranıza dönmek istiyorum" ifadesini kullanmasının ardından son gelen bir haber camiada heyecan yarattı. Daha önce yüksek bonservis ücreti isteyen Real Betis, Aurelio'nun fiyatını 1,5 milyon Euro'ya düşürünce yönetimin büyük çoğunlu fikir değiştirdi. Sarı-Lacivertli yönetim, Fener'den kötü ayrılsa da sonunda pişman olan Aurelio'nun dönmesinden yana. Fenerbahçe'de Carlos sıkıntısı yavaş yavaş rafa kalkıyor... Brezilya'da Fluminense kulübü ile görüşmeler yaptığı ortaya çıkan Roberto Carlos, İstanbul'dan gelen haber sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı. Yönetimin "5 milyon Euro'yu getir, istediğin kulübe git" restinin ardından Brezilyalı yıldız, Fluminense ile dün yapacağı görüşmeyi iptal etti.

Poulsen'e '7' vereceğine
Menajer Bayram Tutumlu'nun F.Bahçe ile Betis kulübü arasında mekik dokuduğu ve bu transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Yönetimin çoğunluğu Poulsen'e 7 milyon Euro verileceğine Aurelio için 1,5 milyon'luk ücretin ödenmesini tercih ediyor.

Güiza'nın parası UEFA'dan
UEFA'nın 2008/09 sezodnunda Şampiyonlar Ligi'ndeki mali raporu açıkladı. Geçen sezon grubunu son sırada tamamlayan F.Bahçe, toplam 14 milyon 234 bin euro gelir elde etti. Böylece Sarı-Lacivertli kulüp Güiza için Mallorca'ya ödediği bonservis parasını çıkartmış oldu. F.Bahçe katılım payından 3 milyon, oynadığı 6 maç için de 2,4 milyon ve kopladığı 2 puan için de 6000 bin euro kazandı. Bunun yanında reklam ve naklen yayın gelirlerinin toplandığı havuzdan da 8 milyon 234 bin euro gelir elde etti.

Lugano'ya taviz yok
"Beşiktaş'ı hiç düşünmedim. Fener ile tekrar masaya oturacağım" diyen Lugano için Fener yönetimi fiyat arttırmıyor. Fenerbahçe'den yıllık 3,2 milyon euro isteyen Uruguaylı futbolcuya F.Bahçe 2,2 milyon Euro teklif etmişti. Başkan Aziz Yıldırım'ın peşin verilecek parayı arttırma ihtimalinin olduğu ancak takımdaki ücret dengesini daha fazla bozmamak adına teklif ettikleri fiyatta taviz vermeyeceği ifade ediliyor.

Onyewu'da geri sayım
İngiliz basınında çıkan "Fenerbahçe Onyewu ile anlaştı" yönündeki haberlere bu futbolcunun menajeri açıklık getirdi. Menajer Lyle Yorks, "Evet, F.Bahçe bizimle görüşme halinde. Ama basında çıktığı gibi kesin bir anlaşma yok. Onyewu kararını Konfederasyon Kupası'ndan sonra verecek" ifadesini kullandı.

Bedava gelecek
Fenerbahçe ABD'li stoper Onyewu ile anlaşma sağlaması halinde, bu futbolcu için bonservis ücreti ödemeyecek. 1,96 boyunda ve çok güçlü bir fiziğe sahip olan ABD'li oyuncu, savunma özellikleri yanında golcü bir kimliğe de sahip.

Carlos çark etti!
Fenerbahçe'de Carlos sıkıntısı yavaş yavaş rafa kalkıyor... Brezilya'da Fluminense kulübü ile görüşmeler yaptığı ortaya çıkan Roberto Carlos, İstanbul'dan gelen haber sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı. Yönetimin "5 milyon Euro'yu getir, istediğin kulübe git" restinin ardından Brezilyalı yıldız, Fluminense ile dün yapacağı görüşmeyi iptal etti.

1 yıl daha bekleyecek
Carlos ile görüşme yapan Fluminense'nin 36 yaşındaki futbolcu için en fazla 1 milyon euro gibi bir bonservis ücreti ödemek istediği de gelen haberler arasında. Tüm bu gelişmelerin ardından Carlos'un 1 yıl daha F.Bahçe'de forma giymesi, ardından sıfır bonservis bedeliyle Brezilya Ligi'ne dönmesi hemen hemen kesinleşti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER