Spor
  • 2.11.2014 12:06

Fenerbahçe, Twitter’da Beşiktaş’a 4 çekti

Fenerbahçe’nin 3.6 milyonu aşan Twitter takipçi sayısı Beşiktaş’ın tam dört katı. Futbolcularda da Fenerbahçe, Hollandalı yıldızı Kuyt’la ilk sırada.
Fenerbahçe, Twitter’da Beşiktaş’a 4 çekti

 
GALATASARAY’LA futbol gündeminin modası haline gelen ‘dört’ bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi kendini sosyal medyada gösterdi. İki kulübün Twitter’daki takipçi sayıları karşılaştırıldığında Fenerbahçe, Beşiktaş’a tam 4 kat fark atıyor. Fenerbahçe’nin Twitter’daki takipçi sayısı 3.6 milyon kişiyi aşarken, Beşiktaş’ın takipçisi 901 bin kişi ile 1 milyonun altında kalıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli futbolcuları ve futbol yorumcuları her gün Twitter’da fikirlerini ve deneyimlerini, fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Derbi öncesi Twitter’da takipçi sayısı açısından futbolcularda da Fenerbahçe, Beşiktaş’ın çok üzerinde yer alıyor.
 
1 milyonu geçen futbolcular
Fenerbahçe’nin Twitter’da en çok izlenen futbolcusu 1.5 milyon takipçiyle Hollandalı yıldız Dirk Kuyt olurken, Beşiktaş’ın en çok takip edilen futbolcusu 1.2 milyon kişiyle Demba Ba. Beşiktaş’ta Demba Ba dışında 1 milyon barajını aşan yok. Ancak Fenerbahçe’de Kuyt’la birlikte 1 milyon sınırını Gökhan Gönül

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER