Spor
  • 31.1.2007 01:57

GALATASARAY'DA BOMBA: EMRE GALATASARAY'A TRANSFER OLUYOR!..

Newcastle'da forma giyen tecrübeli yıldız, ırkçılık suçlaması nedeniyle büyük bir ceza alırsa, ligin ikinci yarısını Sarı-Kırmızılı kulüpte kiralık geçirecek. Transfer bugün sona erdiğinden, Futbol Federasyonu, Milli Takımı da düşünerek Emre'ye özel bir izin çıkartacak.

İngilizler çok sıcak bakıyor
Türkiye'nin son bir haftadır konuştuğu Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a transfer iddiaları, İngiliz basınında da manşetlere taşındı. Ada'nın yüksek tirajlı gazetelerinden The Guardian, 27 yaşındaki futbolcunun çok büyük bir ihtimalle Türkiye'ye döneceğini iddia etti. Haberde, Emre'nin ırkçılık suçlamaları nedeniyle büyük bir ceza almasının gündemde olduğu ve bu durumda Newcastle'ın milli futbolcuyu G.Saray'a kiralayacağı belirtildi.

4 aylığına G.Saraylı olacak
Fakat erecek olması Sarı-Kırmızılı kulübün önünde en büyük engel olarak duruyor. Ancak... Eğer İngilizler, Emre'yi Galatasaray'a kiralamaya karar verirse, devreye Türkiye Futbol Federasyonu girecek. Federasyon yetkilileri, Milli Takımımız'ın önündeki kritik maçları da düşünerek hemen FIFA ve UEFA'yla temasa geçerek yıldız futbolcu için özel izin çıkartacak. Eğer izin alınırsa Emre, 4 ay Galatasaray forması giyecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:28

İLGİLİ HABERLER