Spor
  • 26.6.2009 16:58

HİDAYET MAGIC'TEN AYRILIYOR

MIAMI - Orlando'da yayınlanan yerel gazete ''The Orlando Sentinel'', Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic ile bu sezon Doğu Konferansı şampiyonu olup, NBA finali oynayan Hidayet Türkoğlu'nun, takımdan ayrılabileceğini ileri sürdü.
Gazetede yer alan haberde, Türkoğlu'nun menajeri Lon Babby, Hidayet'in hafta başında Orlando Magic yöneticilerini uyardığını ve teklif edilen anlaşmadaki ücretlerin iyileşmemesi durumunda, milli basketbolcunun sözleşmesindeki serbest kalma opsiyonunu kullanacağını söyledi.
Bu arada, Türkoğlu'nun menajeri Babby, Magic'in, 'Hido'ya kulüp menajeri Otis Smith'in 'yüksek' olarak nitelendirdiği ilk teklifini yaptığını açıkladı.
NBA Finalleri devam ederken Orlando Magic yönetimi, Hidayet'i takımda tutmak için kulüp tarihi boyunca ilk defa bir oyuncu için lüks vergisi ödemeyi göz önüne aldıklarını ilan etmişlerdi.
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ailesinin geleceğinin ileri sürerek, Magic'ten yıllık 10 milyon dolar istediği öne sürülüyor.
Vince Carter ile anlaştığını dün duyuran Magic'in Türkoğlu'nun transferinde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER