Spor
  • 24.6.2009 00:00

KAÇ TRANSFER DAHA YAPILACAK?..

Galatasaray'da Gökhan Zan'ın imzasından sonra gözler dış transfere çevrildi. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, bundan sonra hangi mevkilere kaç transfer yapacaklarını açıklarken; Gökhan Zan transferi hakkında da konuştu.

Üstünel "Transferi daha bitirmedik. Biri orta saha, biri de santrfor olmak üzere iki yabancı transferi daha yapacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yakın dostu olduğunu belirten Üstünel, "Gökhan transferi nedeniyle bana kırıldı. Ancak biz kural dışı hiç bir şey yapmadık. Hatta Gökhan ile belki tekrar anlaşmak isterler diye bir hafta, 10 gün bekledik. Gökhan da bekledi. Sonra kimse kendisini aramayınca gelip bize sözleşme imzaladı" ifadelerini kullandı.

Marsilya'nın ısrarla istediği Servet Çetin'in transferine henüz son noktanın koyulmadığını belirten Üstünel, "Her an bir aksilik de çıkabilir. Ancak bir kaç gün içinde durum netleşir" diye konuştu.

Galatasaray'da kimseye haber vermeden ülkesinden dönmeyen Lincoln'e kimsenin ulaşamadığı belirtildi. Sarı kırmızılı yöneticiler "Hem gelmiyor, hem de haber bile vermiyor. Arıyoruz, bulamıyoruz. Cezası için taksimetre çalışmaya başladı... Gereken fazlasıyla yapılacak... Bir de Rijkaard'ın şu andaki sisteminde nasıl yer bulacak merak ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:43

İLGİLİ HABERLER