Eğitim
  • 7.4.2007 09:12

KAPILAR ZAMKLANDI ÖĞRENCİLER DERSE GİREMEDi

CARLSBAD - ABD'nin Kaliforniya eyaletinde şakacı kişilerin bir lisenin kapı kilitlerine zamk sürmesi nedeniyle binlerce öğrenci derslere giremedi.
     Olayın meydana geldiği Carlsbad Lisesinin müdürü Margaret Stanchi, her zaman okula erken giden bir öğretmenin kendisini telefonla arayarak haber vermesi üzerine olayı öğrendiğini belirtti. Cep telefonundan arayan öğretmenin kendisine ''Tahmin et ne oldu'' dediğini anlatan Stanchi, ''Bunu tahmin edemezdim'' diye konuştu.
     Okulun 100 kadar kapısının personel gelmeden önce süper güçlü bir zamkla yapıştırıldığını kaydeden Stanchi, '' Kilitler o kadar küçük ki tüm yapmaları gereken içeriye zamk tüpünü doğrultmak ve birazcık sıkmaktı'' dedi. Okuldaki idari personelin 27 derslikli okul binasındaki kilitlerden birini açarak okula girmeyi başardığını, ancak 3000 kadar öğrencinin diğer kapıların kilitleri tek tek açılana kadar okulun jimnastik salonunda beklediklerini anlatan Stanchi, izleme kameralarının kapıları zamkla yapıştıranların kimlikleri hakkında hiçbir ipucu vermediğini belirtti. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:25

İLGİLİ HABERLER