Asayiş
  • 1.4.2013 12:42

Kendisini polise şikayet eden amcasını öldürdü

KASTAMONU’nun Taşköprü İlçesi'nde 35 yaşındaki Şevket Demir, yaşadıkları tartışmanın ardından kendisini polise şikayet eden amcası 47 yaşındaki Hamdi Demir'i tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Hamdi Demir yaşamını yitirdi.

Harmancık Mahallesi Gümüşlü Çeşme Sokak'ta oturan Hamdi Demir, bir süredir aralarında ailevi nedenlerden dolayı anlaşmazlık bulunan yeğeni Şevket Demir'le yine tartıştı. Hamdi Demir, tartışmanın ardından karakola giderek, kendisine hakaret ve tehdit ettiğini öne sürdüğü yeğeninden şikayetçi oldu. Daha sonra eve dönen Hamdi Demir, yeğeni Şevket Demir ile oturduğu evin önünde karşılaşınca yine tartışma çıktı. İddiaya göre Hamdi Demir, "Yolumdan çekil" diyerek Şevket Demir’e tekme attı. Bunun üzerine Şevket Demir de "Sen nasıl amcasın? Beni nasıl polise şikayet edersin?" diyerek üzerinde bulunan tabancayı çekip, amcasına kurşun yağdırdı.

Hamdi Demir, vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan Şevket Demir ise Taşköprü Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı arama sonucu saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Sorgusu süren Şevket Demir’in yıllar önce de tartıştığı bir esnafı öldürdüğü suçlamasıyla cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER