Medya
  • 20.7.2007 17:40

LEVENT KIRCA CANLI YAYINI TERKETTİ

Müge Anlı ve Pakize Suda'nın sunduğu 'Dobra Dobra' programının konukları Levent Kırca, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Arto'ydu.
      Müge Anlı, Nihat Doğan'ın Seda Sayan'la olan birlikteliğinden sonra yaşanan gelişmeleri Doğan'a sordu. Özellikle Özcan Deniz'le Seda Sayan'ın sabah programında yaşıdıklarının ardından Nihat'ın açıklamarını gündeme getiren Müge Anlı'yla Doğan arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Nihat Doğan, sorulan sorulardan sıkıldığını ve zaman zaman kendini ifade edememe gibi sorunlar yaşadığını söylediği anda, sunucu Müge Anlı, Nihat Doğan'ın tarafını tuttuğunu söyleyen Levent Kırca'ya yöneldi.
      Kırca'ya da Nihat Doğan ile benzer bir ayrılık yaşadığını hatırlatan Müge Anlı ile Levent Kırca arasındaki sohbet bir anda alevlendi. Tartışma uzadıkça sinirler daha da gerildi. Tansiyonun zirveye çıktığı noktada Levent Kırca ile program sunucusu Müge Anlı arasında şu konuşmalar geçti:
      Anlı: Siz de benzer ayrılıkları medya önünde yaşadığınızda, Nihat gibi sizin de çok sinirlendiğiniz dönemler oldu.
      Kırca: Dağarcığı dolu karının, hemen döndü soktu beni, ana kraliçe. Nasıl yetiştin sen, dedikodu kraliçesi olmussun. Sen de kocanı boşamışsın bu arada duydum. Seni bir çocukla kapının önüne koymuş diye duydum.
      Kırca, "Ben gidiyorum. Nerden düştüm buraya. Hiç bana göre bir yer değil. Bu konuştuğunuz konular bana çok ters. Böyle bir ortamda olmak istemiyorum. Ben nasıl düştüm buraya. Burası 'düşülecek' bir yer"
Kırca bu sözlerinin ardından, stüdyoyu terketmek üzere yerinden kalktı.
      Pakize Suda, Kırca'ya herkese hakaret ederek yayını terkettiğini hatırlattı ama Levent Kırca dinlemedi ve yayından ayrıldı. Konuklar kısa süreli bir şok yaşarken, program sunucu Müge Anlı, Kırca'ya tepki gösterekek 'Bir başkasının konusu görüşülürken dinlenirken iyi, kendine sorulan sorulardan sonra yayını terketmek yakışmaz' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:17

İLGİLİ HABERLER