Spor
  • 25.6.2009 03:49

LİNCOLN BİLMECESİNDE SON NOKTA...

Gerekirse kadro dışı kalacak. Teknik Direktör Rijkaard’ın da olur vermesi halinde bonservis bedeli istenmeden satılması da seçenekler arasında...

Galatasaray ’la yaptığı sağlam sözleşmenin arkasına sığınan ve yönetimi bezdiren Lincoln, bu defa ucuz kurtulamayacak. Geçen sezonun son haftasında sakat olduğunu söyleyen ve arkadaşlarını yalnız bırakan Lincoln diğer oyunculardan erken tatile çıkmıştı. Bavullarını toplayıp Brezilya’nın yolunu tutan Lincoln için herkes, “Bir daha dönmemek üzere gitti” yorumları yapmıştı. Ancak menajeri Roger Wietmann geçtiğimiz pazartesi Türkiye’ye dönüp çalışmalara başlayacağını bildirmişti.

TAHAMMÜL KALMADI

Menajer Wietmann, “Lincoln, Galatasaray’da çok mutlu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi yok” açıklaması yapmıştı. Ancak buna rağmen Brezilyalı oyuncu kamp günü Türkiye’ye dönmedi. Lincoln’ün her defasında böyle sorunlar yaşatmasına yönetimin de artık tahammülü kalmadı.

Daha önce “Belki alıcısı çıkar da zarar etmeden satarız” düşüncesiyle hareket eden yönetim, Lincoln’ün yaptığı disiplinsizlikleri kamuoyundan gizlemeye özen göstermişti. Ancak yönetimin bu kez Brezilyalı oyuncuya karşı çok sert tavır koyması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Lincoln’e çok ağır ceza verecek. Ancak Brezilyalı yıldızın sözleşmesindeki şartlar bu konuda yönetimin elini kolunu bağlıyor. Yönetim de ceza konusunda başka bir yöntem bulacak.

RİJKAARD DA UMUTSUZ

Lincoln’ü uzun süredir takip eden Teknik Direktör Rijkaard’ın da takıma yarar sağlayacağı konusunda umutsuz olduğu bildiriliyor. Rijkaard bu oyuncuyu kadrosunda istemezse yönetim bir formül bulacak. Yönetim, gerekirse bonservis bedeli bile talip etmeden Lincoln’ü satmaya sıcak bakıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER