Spor
  • 25.6.2009 03:50

TUNCAY GELİYOR...

Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı gündemden düşmüyor... Gelecek yıl Championship'te mücadele edecek olan Middlesbrough'dan ayrılmak isteyen fakat Premier Lig kulüplerinden beklediği teklifi alamayan yıldız futbolcunun Başkan Aziz Yıldırım'la masaya oturacağı öğrenildi.

Tatil için Bodrum'da bulunan milli futbolcu yarın İstanbul'a dönecek. Fenerbahçe'nin bu kez de Ze Roberto'yu transfer etmek istediği iddia edildi. Almanya'nın ciddi gazetelerinden Köln Express, Sarı-Lacivertli takımda birçok oyuncunun menajerliğini yapan Juan Figer'in şimdi de Brezilyalı orta alan oyuncusunu önerdiğini yazdı. 34 yaşındaki Sambacı, 30 Haziran'da serbest kalacak.

İngiliz basınında adı sürekli Fenerbahçe ile anılan Oguchi Onyewu'nun Sarı-Lacivertliler'den çok iyi bir teklif aldığı iddia edildi. Birmingham Mail Gazetesi, Fenerbahçe'nin ABD'li stopere yıllık 3.2 milyon dolar önerdiğini ve Onyewu'nun bu teklifi kabul ettiğini öne sürdü.

Yönetici Haldun Üstünel dün apar topar yurt dışına gitti. Üstünel'in U21 Avrupa Futbol Şampiyonası için İsveç'te bulunan Sırp futbolcu ve menajeriyle görüşerek Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Üstünel'den haber bekleyen Galatasaray yönetimi Ajax'la pazarlıklara başladı. Hollanda kulübünün 21 yaşındaki Sırp sol açık için 10 milyon euro istediği belirtiliyor.

3 YIL DAUM'LA ÇALIŞMIŞTI
Köln Express, Figer'in teknik direktör Daum'la da görüştüğünü ve Alman hocanın bu transfere çok sıcak baktığını öne sürdü. Ön libero ve sol kanatta görev yapabilen Ze Roberto, 1998-2001 yılları arasında Bayer Leverkusen'de Daum'la birlikte çalışmıştı. Brezilyalı yıldız geçen sezon Bundesliga'da 4 gol attı.

KİRALAMA FORMULÜ OLABİLİR
Yıldırım'ın cumartesi günü Tuncay'la bir araya geleceği ve milli futbolcunun yuvaya dönmesi için her türlü yolu deneyeceği öğrenildi. Tuncay'ın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı fakat Middlesbrough'nun belirlediği 8 milyon poundluk bonservisin büyük sorun yarattığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin kiralama formulü için de İngiliz kulübüyle masaya oturabileceği ifade ediliyor.

FENERBAHÇE'DE ROLFES TAMAM
Rolfes'i renklerine bağlayacak. Ön libero transferi için büyük uğraş veren Fenerbahçe yönetimi, Leverkusen ve Alman Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden Simon Rolfes'le anlaşma sağladı. Görüşmeleri yürüten Asbaşkan Mahmut Uslu'nun önce genç yıldız ardından da Alman kulübüyle el sıkıştığı belirtiliyor. Fakat yönetim imza için Ali Yıldırım'dan gelecek haberi bekliyor. Kopenhag'da Poulsen'le bir araya gelen Yıldırım'dan olumsuz haber gelirse, Fenerbahçe Rolfes'i renklerine bağlayacak.

ONYEWU'YA 3 MİLYON $
İngiliz basınında adı sürekli Fenerbahçe ile anılan Oguchi Onyewu'nun Sarı-Lacivertliler'den çok iyi bir teklif aldığı iddia edildi. Birmingham Mail Gazetesi, Fenerbahçe'nin ABD'li stopere yıllık 3.2 milyon dolar önerdiğini ve Onyewu'nun bu teklifi kabul ettiğini öne sürdü.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER