Asayiş
  • 24.3.2011 02:55

MOTOSİKLETİNE BİNDİĞİ KİŞİ TECAVÜZ ETTİ!..

"Başıma tabanca dayayarak tecavüz etti"
Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan ve eşi cezaevinde bulunan B.Ş. (24) eve götürmesi için motosikletine bindiği kişinin tecavüzüne uğradığını öne sürdü. Şikayetçi olan B.Ş. önceden tanıdığı Mehmet K.'nın motosikletini kendi evine yönelttiğini belirterek. "Kısa bir süre uğramamız gerektiğini söyleyerek beni evine çıkardı. Sonra da başıma tabanca dayayarak tecavüz etti" dedi. Evde Mehmet K.'nın arkadaşları olduğu sanılan Emrah Ö. ve Aziz A. isimli kişilerin de bulunduğu belirlenirken, gözaltına alınan Mehmet K., B.Ş. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini öne sürdü.

TECAVÜZE ARKADAŞLARI TANIK
B.Ş., ifadesinde Mehmet K.'nın kendisine silah doğrultarak cinsel ilişkiye girmek istediğini, korkudan kabul ettiğini ve sonrasında kendisini evine bıraktıklarını söylediği öğrenildi. Sabah uyandığında Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden B.Ş. önceden tanıdığı Mehmet K.'ya güvenip motosikletine bilnidiği belirterek, "Mehmet K. bana tecavüz ederken, arkadaşları oradaydı ama onlar karışmadı" dedi.

"KENDİ İSTEĞİYLE İLİŞKİYE GİRDİK"
Genç kadının şikâyeti üzerine harekete geçen polis sera işçisi Mehmet K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Tecavüz zanlısı Mehmet K. daha önceden tanıdığı, olay günü de yolda rastladığı B.Ş'nin kendi isteği ile ilişkiye girdiğini öne sürerek tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Gözaltına alınan Mehmet K., adliyeye sevkedildi. İddialarla ilgili soruşturma sürerken polis, olay sırasında Mehmet K'nın evinde bulunduğu belirtilen Emrah Ö. ve Aziz A. isimli kişileri aramaya devam ediyor.

(haberturk)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:27

İLGİLİ HABERLER