Medya
  • 14.6.2008 01:21

NÜKET DURU'YA CANLI YAYINDA ' ŞEREFSİZ' DEDİ!..

Habertürk’te yayınlanan Balçiçek Pamir’in sunduğu ’Söz Sende’ programına konuk olan terzi Yıldırım Mayruk, önce mahkenlerle olan atışmasına değindi. Mankenin elbiseyi gösteren bir askı olduğunu belirten Mayruk, "Şöyle bir şey var. Biz önce şey yapmadık, ağzıma geleni söyleyeyim şu anda, kaşındılar. Mankenler kaşındılar" diyerek defilesine çıkartmadığı için kendisi hakkında konuşan Tuğba Özay ve Asuman Krause gibi mankenlere göndermede bulundu.

ABAZOĞLU’NUN ÇOK FIRIN EKMEK YEMESİ LAZIM

Kendisinin kimseyle bir atışmaya girmediğini bunu basının yaptığını belirten Yıldırım Mayruk, Atıl Kutoğlu’nun işi için "Benim tarzım değil" ifadesini kullandı. Cengiz Abazoğlu ile de bir atışmasının olmadığını anlatan Mayruk, "Cengiz Abazoğlu ile benim atışmam olmadı, olamaz. Benim Cengiz Abazoğlu ile atışacağımı düşünebilir misiniz? Aynı kulvarda değilim, benden çok genç ve yeni. Cengiz’le basın atıştırdı bizi. O kadar genç ki, daha çok fırın ekmek yemesi lazım, bir yere gelecek. Hepimiz öyle geçtik" dedi.

NÜKHET DURU’YA İMALI GÖNDERME

Yıldırım Mayruk, Nükhet Duru’nun kendisine borcu olduğunu yineleyerek, arada yaşananlardan bahsedip imalı bir göndermede bulundu:

"Nükhet Duru, televizyon açık kalmış ’Şerefsiz’ demiş Barbaros’a (Şansal)... Daha başka şeyler söylemiş. Ama borcu var insan inkar etmez. Ben bunu konuşmuyorum. 80 senesinden beri bu kadar zaman geçmiş. 16 milyon küsür borcu var, diktirdi. Bugün son defa burada yapıyorum, kendimizi temize çıkarmak için. Uçakla Adana’dan defileden dönüyorum, o da yanıma oturdu. Dedi ki, ’Sen çok kibar adamsın. İstemeden borcumu ödemeyeceğim’ dedi. Mecbur oldu tabii. Ben de ertesi gün bir çiçek yaptırdım, içine hesabını koydum gönderdim. Çiçeği geriye getirdi çiçekçi. Ödemedi. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra ben, benim yaşımdan dolayı bana cevap vermezmiş ama Barbaros şerefsizmiş. Şerefsizlik borcunu ödememektir, başka şeylerdir."


KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER