Medya
  • 14.6.2008 01:23

TELEVİZYONDA 'EŞİMLE BAŞIM DERTTE' YARIŞMASI BAŞLIYOR

John Gray dünyaca ünlü “Erkekler Marstan Kadınlar Venüs’ten” isimli kitabında, erkeklerle kadınların ayrımlardan doğan çatışmalarını, şaka yollu da olsa farklı gezegenlerden gelmiş olmalarına bağlar.

Birbirinden bu kadar farklı ve birbirine bu kadar bağlı olan iki cinsin, hayata bakışlarında farklı yaklaşımlar sergilemeleri doğaldır. Bu nedenle aynı hayatı paylaşırken zıtlaşma ve çekişmeler de kaçınılmaz olur. “Eşimle Başım Dertte ” de bu zıtlıkları keyifli oyunlarla ortaya koyacak.

Hande Ataizi ve Şafak Sezer’in sunacağı programda, her hafta değişecek olan üç ünlü çift, aile hayatlarını seyircilerle paylaşırken, tatlı bir rekabet içinde eşleriyle yarışacaklar. Erkek işi ya da kadın işi diye ayrılmış birçok uğraşı, eğlenceli oyunlar halinde stüdyoda deneyecek, zaman zaman stüdyo seyircilerinin de katılımıyla iki cinsin farklılıklarını tüm boyutlarıyla gözler önüne sunacaklar.

Kadınlar el becerilerinde erkeklerden daha başarılıdır derler…Ya şartlar değişirse?Peki otomobilin icadından günümüze kadar süre gelen “Kadınlar kötü şofördür” efsanesi ne kadar doğru? Hepsinin cevabını “Eşimle Başım Dertte” de olacak.

Stüdyodaki aktivitelerin yanı sıra erkekler ve kadınlar arasındaki farkları, sosyal hayatın içinde de inceleneceği programda,

Röportajlar ve gizli kamera çekimleriyle sokaktaki insanın, aynı durumdaki iki farklı cinse nasıl ve neden farklı davrandığını ortaya koyulacak. Yardıma ihtiyacı olan bir kadın, erkeklerin centilmenliği ile karşılaşırken, aynı durumdaki bir erkek kadınlardan ne gibi tepkiler görüyor?Gerçekten kadınlar için alışverişin başladığı yerde mantık biter mi? Peki ya erkekler yalnızca arabalar, futbol ve cinselliği mi düşünür?

“Eşimle Başım Dertte” tüm yaz boyunca ünlü konukları, keyifli oyunları, muzip vtr’leri ve daha bir çok sürprizi ile ekranlarda olacak.

Evli yada bekar, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı ve farklılıkların çatışma yerine eğlenceye dönüşeceği tek program “Eşimle Başım Dertte” çok yakında Star’da.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER