Gündem
  • 21.7.2022 21:29

Okan Buruk Evander'i istedi ve ilk teklif yapıldı

Okan Buruk yıldız oyuncuyu çok istiyor...

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Avusturya'daki kampını tamamladıktan sonra İstanbul'da Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı gerçekleştirecek. Bu arada transfer çalışmalarına da devam eden sarı-kırmızılı ekip, Okan Buruk'un da raporları doğrultusunda listedeki oyuncularla görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Seferovic ve Dubois transferlerini resmiyete kavuşturan Aslan, taraftarın heyecanla beklediği isim için ilk teklifini yaptı. İşte son dakika haberinin detayları…

Futbolda geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmek isteyen Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

2021-2022 sezonunun sona ermesinin ardından başkanlık görevine gelen Dursun Özbek, teknik direktörlüğü de Okan Buruk'a bıraktı.

Okan Buruk'un önderliğinde yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı planlayan Aslan, aynı doğrultu da kadrosunu da güçlendiriyor.

Şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Haris Seferovic ve Leo Dubois transferleri resmen açıklandı.

Bu isimlerin yanı sıra birçok oyuncuyla da görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, en az 2-3 transfer daha transfer planlıyor.

DURSUN ÖZBEK TRANSFER MESAJI VERMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündemine dair geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunmuştu.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarının iyi bir şekilde devam ettiğini aktaran Özbek, şu ifadeleri kullandı:

"Takım giderek gelişiyor. Hazırlık dönemi çok iyi devam ediyor. Ben takımın oyunundan memnunum. Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlar için ayrılan tribün tamamen dolu. Onların desteği performansımızı arttırıyor."

"Teknik kadro ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım konunun üzerine eğilmiş vaziyette. Yeni sezon için en iyi kadroyu kuracağız. İyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum."

EVANDER İÇİN İLK TEKLİF YAPILDI

Ligin başlamasına 2 hafta kala transfere hız veren sarı kırmızılar orta sahayı güçlendirmek istiyor.Salim Manav'ın haberine göre, Galatasaray, Evander ile büyük ölçüde anlaştı. Brezilyalı 10 numaranın kulübü Midtjylland ile bonservis pazarlığı devam ediyor.

Midtjylland'ın Evander için istediği bonservis 10 milyon euro ancak transferin 7-7.5 milyon euro bandından bitebileceği aktarıldı.

26 GOLE DİREKT KATKI

Midtjylland forması giyen 24 yaşındaki Brezilyali hücumcu geçen sezon çıktığı 46 maçta 17 gol 9 asist ile oynadı.

Brezilyalı oyuncu, 2018 yılında Vasco Da Gama'dan Midtjylland'a transfer olmuştu.

OKAN BURUK OYUNCUYU ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'ın iki on numara adayından birisi olan Evander, Okan Buruk'un da takımda görmeyi çok istediği isimlerden birisi.Takıma katılması halinde oyunu Evander'in üzerinde kurmayı planlayan Buruk, bu transferin bitirilmesini talep etti.

Güncellenme Tarihi : 21.7.2022 21:35

İLGİLİ HABERLER