Gündem
  • 9.11.2012 00:33

PKK'lı BDP'li kadına tecavüz etti

Genelde dağdaki PKK kamplarına yaşanan tecavüz olaylarının bir benzeri bu sefer Ankara'da yaşandı. BDP'li kadına tecavüz ettiler.

Star Gazetesi'nden Zafer Kütük'ün haberine göre; Örgüte ait ANF ismiyle bilinen Fırat Haber Ajansı'nın Ankara Sorumlusu olduğu iddia edilen Osman A, BDP Ankara Kadın Meclisi görevlilerinden D.E.'ye tecavüz ettiği için görevden alındı.

TECAVÜZ MADURU KADIN ANLATTI
Örgütün yayın organı Fırat Haber Ajansı'nın Ankara sorumlusu Osman A'ün ismi bir partili kadının tecavüze uğraması olayına karıştı. BDP Ankara Kadın Meclisi'nde faaliyet gösteren D. E. isimli kadının başından geçenleri anlatması üzerine A, ani kararla görevden alındı.

TECAVÜZCÜYE ÖCALAN'A TECRİDE KARŞI "İNTİHAR ET" BASKISI
PKK'nın çirkin olayı propaganda malzemesi yapmayı planladığı tespit edildi. Tecavüz olayını kamuoyundan saklayan örgütün A'e intihar etmesi yönünde baskılar yaptığı bildirildi.

A'ün intiharının ise Öcalan'a yönelik uygulanan sözde tecridi protesto amacıyla yapılmış bir onur intiharı gibi sunulması planlandı. KCK Yürütme Konseyi'nin kararını öğrenen A'ün sırra kadem bastığı öğrenildi. A'ün İstanbul'a kaçtığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:19

İLGİLİ HABERLER