Asayiş
  • 17.11.2006 00:06

SAHTE JİNEKOLOG, MUAYENE ETTEĞİ KADINLARA CİNSEL TACİZDE BULUNUNCA YAKALANDI

KADİR YEŞİL
UŞAK  - Uşak'ta kendisini kadın doğum uzmanı olarak tanıtan ve asker firarisi olduğu ortaya çıkan şahıs, 3 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Edinilen bilgiye göre, Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi Hisarkapı Uluyolu üzerinde bir eve küçük ev aletleri pazarlamak üzere giden Mustafa Parlak (21) 3 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

 İddiaya göre Parlak, küçük ev aletleri pazarlamak amacıyla girdiği evde kendisini kadın doğum uzmanı olarak tanıttı ve daha sonra evde bulunan D.A. S.Y. ve H.A'ya muayene bahanesiyle cinsel tacizde bulundu. Mersin'den geldiğini özel bir hastanede uzman jinekolog olarak çalıştığını söyleyen şahıs, ek iş olarak pazarlamacılık yaptığını aktardı.

Sahte doktorun foyası muayene ettiği kadınlardan D.A'nın olayı eşine anlatmasıyla ortaya çıktı. Uşak merkez İsmet Paşa Caddesi'nde dolaşırken D.A. ve eşi E.A. ile karşılaşan sahte doktor, kaçarak polise sığındı. Parlak'ın yapılan sorgulamasının ardından aynı zamanda asker firarisi olduğu anlaşıldı.


Geçtiğimiz yıl kasım ayında vatani görevini yaptığı Şırnak Ballı 5. Sınır Tabur Komutanlığı'ndan ailevi nedenlerle firar eden ve üzerinde Yasin Aras adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan şahıs, bugün adliyeye sevk edildi. Parlak, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:17

İLGİLİ HABERLER