Ekonomi
  • 24.7.2018 22:58

Sünger Hasta Yatağı Çeşitleri

Sünger hasta yatağı hasta karyolasıyla beraber kullanılan bir üründür. Sünger yatak, hasta karyolası gibi 90 santimetreye 190 santimetre ölçülerindedir. Sünger yatağımız ortopedik özelliği de sahiptir. Çoğu modelimiz sıvı geçirmez ve temizlenebilir kılıfa sahiptir. Yataklarımız hastanı terlemesini azaltmaktadır. Hastanın yatış modeline göre şekil alabilen modellerimiz bulunur. Sünger yataklar karyola üzerinde rahatça hareket eder ve ses çıkartmaz. Ortopedik özelliği sayesinde üzerinde yatan hasta için konfor ve kalite sağlar. Evlerde ve hastanelerde rahatça kullanıma sahiptir. Sünger yatakları felçli ve yatalak hastalar kesinlikle tercih etmelidir. Hasta karyolası ile birlikte hasta yatağı kullanmak hastanızın sağlığı ve konfor için oldukça önemlidir. Hasta karyolası hareket ettiği için hasta yatağı bununla orantılı olmalıdır.

Sünger hasta yatağı tek kişilik bir yataktır. Felçli ve yatalak hastalar için özel üretilen bu yataklar hastanızın kullanması gereken ve hastanızın daha rahat bir tedavi görmesini sağlayan bir yatak çeşididir. Sünger hasta yataklarının kullanımı sonucu hastanın tedavi sürecinde daha hızlı bir iyileşme yaşadığı görülmüştür. Özellikle visco ve lazer kesim yatakların kullanımı hastanız için önem arz etmektedir. Kullanımı oldukça kolay bu hasta yatakları oldukça hafiftir ve hastanızı rahatsız etmemektedir. Hastanız yatak üzerinde herhangi bir sıkıntı çekmeden rahatça tedavisini sürdürecektir. Visco ve lazer kesim sünger yataklar oldukça uygun fiyatlarla satılmaktadır. Ülkemizde birçok firma bu yatakların satışını yapar.

Firma olarak biz de hasta yatakları ve hasta karyolası satışı yapmaktayız. Firmamızın hasta yatakları oldukça kaliteli ve sağlam yataklardır. Sünger yataklarımızın tamamı iki yıl garantili olarak hizmetinize sunulur. Hasta karyolasıyla beraber sattığımız gibi sadece tek başına da sünger hasta yataklarının satışını yaparız. Yataklarımızın tamamı Türkiye’de üretilmektedir. Dört parçalı sünger modelimizi hasta karyolasıyla beraber ücretsiz olarak veririz. Visco ve lazer modelimizi ise ek ücretlerle satın alabilirsiniz. Sünger yatakları ülkenin her yerine göndermekteyiz. İstanbul içine ise aynı gün içinde teslimat hizmetimiz bulunur. Yatağınız garantili olduğu için herhangi bir sorun olduğunda ücretsiz olarak değiştirme hakkına sahipsiniz. En kaliteli sünger hasta yatakları için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2018 23:02

İLGİLİ HABERLER