Spor
  • 30.3.2013 22:38

Terim : Artık dersimiz Real madrid

Mersin maçını kesinlikle başka bir yerde oynamayacaklarını belirten Terim, "Bugün herkes gördü.Zemin oldukça iyiydi.Haftaya daha da iyi olacak" dedi.

İstanbul BB'yi 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesi özgüven tazelediklerini söyledi.Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde,

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Real maçı öncesi kafamızı rahatlatan bir galibiyet aldık. Özgüvenimizi tazeleyen bir maç oldu. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. Real maçı öncesi hem moral hem 3 puan önemliydi.

Burak ve Drogba birbirlerini tamamlıyor. Burak’ın oyun stilinin değişeceği söylemiştim. Daha çok geziyor daha çok topla oynuyor. Sadece rakibin arkasına koşarak değil, pas oyununa katılınca daha önemli işler yapacak. Kendisine maçtan önce 18 yap dedim daha fazla da atabilirdi. Drogba da gol attırmaya devam ediyor. Hepsinden memnunum ama Hamit’e ayrı parantez açmamız lazım. İyi oynamadığı zamanlarda sabırla davrandı bugün sahanın en iyisiydi.

Real Madrid, dünyanın en önemli takımlarından biri. Deneyeceğiz, uğraşacağız iki maçın iyi geçmesi için. Rakibimize saygı duyuyoruz ama daha önce söyledim biz de saygın işler yaptık.

Neden dışarıda oynamamız gerektiğini anlamıyorum. Bugün zemin iyiydi. Sahalar oynanmak için vardır. Çok ekstra bir durum olmadığı sürece seyirci avantajımızı vermek istemiyoruz. Yönetim ve çime bakan arkadaşlarımız müthiş bir çaba gösteriyor." 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:44

İLGİLİ HABERLER