Gündem
  • 28.9.2022 14:06

Türkiye doktor Didem Didar Balcı’yı konuşuyor!

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Didem Didar Balcı, hastane koridorunda dehşet saçtı… Yanında çocuğu olan bir hastanın üzerine yürüyen Balcı'ya sosyal medyada tepki yağdı: "Sanki bedavaya çalışıyorlar. Devletin parası ile halka hizmet için ordasın!" İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ise olay sonrası doktor hakkında idari soruşturma başlattı...Türkiye'nin konuştuğu olay dün İzmir'de yaşandı. Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan kadın doktor Didem Didar Balcı, tahlil sonucu göstermek isteyen kadın hastasının üzerine yürüdü.

Henüz nedeni bilinmeyen tartışma anları hastanedeki diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

Görüntülerde doktor Didem Didar Balcı'nın, "İşim var sanane. Yöneticim çağırdı. Sana hesap mı vereceğim? Sanane. Sen kimsin?Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde kadın hastanın çocuğunu tartışmadan korumak için doktorun yanından uzaklaşmaya çalıştığı, "çocuğumun yanında niye böyle yapıyorsun" diye serzenişte bulunduğu görülüyor.Öfkeden deliye dönen kadın doktoru bu esnada civarda bulunan hastalar ve personeller sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Güncellenme Tarihi : 28.9.2022 14:29

İLGİLİ HABERLER