Spor
  • 1.2.2012 00:31

Ünal Aysal'dan kavga açıklaması!..

Bugün bazı gazeteler Başkan Ünal Aysal'ın Başdanışmanı Bülent Tulun ile Fatih Terim arasında transfer kavgası çıktığını yazdı.Gazetelerin haberine göre Terim Tulun'un önerdiği isme sert tepki koydu.
İşte bu haber Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a açıklama yaptırdı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmaları sırasında yönetim ile futbol takımı teknik heyeti arasında anlaşmazlıklar yaşandığı yönünde basına yansıyan haberlere açıklık getirdi.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde bir açıklama yayınlayan Ünal Aysal, "Galatasaray Kulübü’nün, özellikle futbol şubemizin yönetimi, işleyişi ve transfer sürecinin yürütülmesi hakkında medyada yer alan, gerçek dışı haber ile maksatlı yorumların camiamızda yaratabileceği kuşku, yanlış anlaşılmalar ve bilgi kirliliğini gidermek için bazı noktaların açıklığa kavuşturulmasında bir zaruret oluşmuştur" dedi.

Futbol şubesinin idari ve teknik olarak Fatih Terim tarafından başarıyla yönetilip, yeniden yapılandırılmakta olduğuna dikkati çeken Aysal, şu ifadeleri kullandı: "Ben ve diğer yönetici arkadaşlarımız bu süreçte kendisine yardım etmek, önündeki engelleri aşmasını kolaylaştırmak, geleceğin takımı ve şubesini kurması için elimizden gelen çabayı göstermekte, kendisine gerekli desteği vermekteyiz.

Göreve geldiği günden beri bizzat medyada defalarca ifade ettiğim gibi, tüm transfer kararları teknik direktörümüzün de dahil olduğu 4 kişilik futbol komitesi tarafından alınmaktadır. Sezon başından beri teknik heyetimiz tarafından yönetimimize önerilen her oyuncu ile ilgili görüşmeler ve süreçte yaşanan gelişmeler bire bir ve anında aramızda paylaşılmış olup, yönetimin reddettiği bir talep ya da işlem olmamıştır." Danışmanı Bülent Tulun ile Fatih Terim arasında soğukluk olduğu şeklindeki görüşlere değinen Aysal, "Yöneticilerimizden Bülent Tulun, Fatih Terim’in kendi kadrosu ile sürdürmekte olduğu transfer sürecine, kendisine gelen bilgi ve teklifleri yorumsuz olarak aktarmanın dışında yaklaşık 3 aydan beri müdahil olmamakta, kulübümüzü daha ileriye taşıyacak tamamen futbol dışındaki projelerle iştigal etmektedir. İlk günden beri yakın çalışma içinde olduğum bu iki değerli arkadaşımı karşı karşıya getirmeyi amaçlayan asılsız haber ve yorumların dikkatle okunmasını ve bunlara rağbet edilmemesini tüm Galatasaraylılar’dan rica ederim" şeklinde görüş belirtti.
 

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:09

İLGİLİ HABERLER