Spor
  • 31.3.2013 23:23

Vural sonuçtan memnun...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladı. Vural, ikinci yarıda daha etkili bir oyun sergilediklerini belirterek, “İkinci devre çok örnek bir oyun oynadık. Ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Her şeyi çocuklarım çok iyi uyguladılar” dedi.
Daha iyi bir sonuç almayı istediklerini anlatan tecrübeli teknik adam, “Ama en azından Elazığspor takımı oyunsal anlamda karşısındaki takımla ikili averajını korumuş oldu. En azından orda kazandı burada berabere kaldı. Bu bana sorarsanız çok önemli bir farktır. Tek duran toptan yediğimiz bir gol var. Sonrasında bir sürü pozisyon olmasına rağmen rakip kalede 86 dakikada gollü bulmamız biraz geç oldu. Buna rağmen Son 5 dakika kala gösterdiğimiz çaba önemliydi. Futbol sonuç oyunu. Bu sonuç bizi memnun eden bir sonuçtur” diye konuştu.
Elazığsporlu futbolcu Adem Alkaşi ise Gençlerbirliği maçının kendileri için çok önemli olduğuna işaret ederek, “Maçı kazınsaydık % 70 ligde kalmayı hak edecektik. Olmadı ama nitekim golü bulduk 2. golü bulabilirdik ama olmadı” şeklinde konuşurken, kaleci Ivesa ise, “Çok güzel bir maçtı. İlk devre onlar iyi oynadı. İkince devre biz iyi oynadık. Benim için beraberlik iyi sayılabilecek bir sonuç” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER