Asayiş
  • 27.3.2011 18:08

YASAK AŞKIYLA BİR OLUP KOCASINI ÖLDÜRMEYE KALKIŞTI!..

Kırıkkale’de 50 yaşındaki A.G., sevgilisi 41 yaşındaki R.D. ile birlikte plan yaparak, kocası S.G.’yi (53), evde birasına fare zehri atarak öldürmek istedi.Fare zehrinin alındığı işyeri sahibinin durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulunması üzerine kadın ile sevgilisi yakalanırken, baygın halde bulunan S.G. ise hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de, kocasının arkadaşı ile yasak ilişki yaşayan bir kadın, kocasını öldürmek isterken yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Gasp Büro Amirliği, bir ihbar üzerine R.D. ve A.G. isimli şüphelileri takibe aldı. Takibe alınan R.D.'nin, arkadaşı S.G'nin eşi A.G. ile yasak ilişki yaşadığı, arkadaşı S.G'yi, A.G. ile birlikte öldürmek istediklerini tespit etti. 15 gün önce temin ettiği zehri sevgilisi A.G.'ye veren R.D., kocasını öldürmesini istedi. Bunun üzerine güvenlik güçleri her iki sevgili R.D. ve A.G'nin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda, S.G. ikametinde şişe dibinde tortu şeklinde bulunan zehirli birayı içeceği esnada bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan R.D. ve A.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hastaneye kaldırılan S.G'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan iddialara göre, S.G'nin birkaç ay önce evi ve borçlarında kullanmak üzere çektiği banka kredisi ve kredi kartının karısı tarafından çalınarak sevgilisi R.D.'ye verdiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER