Spor
  • 11.2.2009 00:00

APPİAH'TAN FENER'E AĞIR ELEŞTİRİ!..

Appiah, Sarı-Lacivertli takımdaki kötü gidişi takımdan ayrılanların yerlerinin dolmamasına bağladı. Ganalı, "Aurelio, Tuncay ve ben kalbimizle oynuyorduk. Takım ruhu olmadan başarı olmaz” dedi...

FIFA'nın F.Bahçe'ye tazminat ödemeye mahkum ettiği Stephan Appiah, FOX TV'de yayınlanan Tribün Ateşi programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertli takımın başarısızlığını yeni transferlere bağlayan Ganalı yıldız, "Takıma entegre olamadılar. Zamana ihtiyaç var. Aragones'in vatandaşı Güiza'ya şans verip Semih'i bekletmesi Türk futboluna ve futbolcusuna yabancı olmasından. Aragones'in Türk oyuncuların ne kadar duygusal olduğu hakkında bilgisi yok" dedi.

ONLAR KAHRAMANDI

Aurelio, Tuncay ve kendisinin sahada kalpleriyle oynadığını hatırlatan Appiah şöyle konuştu: "Takım ruhu olmadan hem başarılı olmak hem de şampiyon olmak zor. Aurelio ve Tuncay takımın ve taraftarın kahramanlarıydı. Üçümüzün de yeri maalesef doldurulamadı. Azim ve kalpten oynamayı gidip ne pazardan ne de marketten satın alabilirsin. Bu insanın içinden gelmesi gereken bir durum."

Başkan Yıldırım'ın takımın her şeyiyle yakından ilgilendiğini ve futbolcuları motive ettiğini anlatan Ganalı futbolcu, "Başkanın eli şimdi de takımın üzerindedir. Takım kötü oynamış ve kaybetmişse sinirlenir kızar ama kazanılan maçta her şeyi unutur. Bunlar güzel şeyler" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:18

İLGİLİ HABERLER