Spor
  • 27.11.2006 16:02

AURELIO'DAN DERBİ AÇIKLAMALARI!..

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Marco Aurelio, Trabzonspor maçında gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.


Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı oyuncu Aurelio, Trabzonspor maçında takım arkadaşlarına yardımcı olduğu ve gol attığı için çok sevindiğini belirterek, "Önemli olan puan alıp şampiyonluğa ulaşmaktır. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. İnanıyorum ki ben de bir gün ilk 11'de olacağım. Teknik direktörümüz Zico, istediklerini yeterince sahada uygulayamadığı için bir süre çalışmam gerektiğini ve çalışmam doğrultusunda ileride forma şansı bulacağımı söyledi.

Benimle birebir görüşme yapmıştı. Onun istediği futbol felsefesini kafama oturtmak için en iyi şekilde devam ediyorum" dedi.


Takımda yedek kalmanın kendisini nasıl etkilediği yönündeki bir soruya da Aurelio, şöyle cevap verdi: "Yedek kalan oyuncular daha fazla motive olur ve işine konsantrasyon sağlar. Çünkü çalışıp kazanmaları gereken bir forma var. Fenerbahçe'deki futbolcular, yedek olsun ilk 11'de oynayan olsun, her zaman takımın menfaatinin önemli olduğunu çok iyi bilir. Ben de bunu çok iyi biliyorum. Oynasam da oynamasamda çalışmalarımı sürdürüyorum. Önemli olan puanları almak ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmaktır"


Medyada çıkan transfer haberleri ve Beşiktaş'la görüştüğü yönünde yer alan haberleri yalanlayan Aurelio, sözlerine şöyle devam etti: "Maalesef gerçek olmayan haberler. Ben buradayım Fenerbahçe'deyim ve kontratım var. Şans bulduğum zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Buradayım, mutluyum, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum ve burada devam edeceğim"


UEFA Kupası'nda Perşembe günü oynayacakları Celta Vigo ve Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçlarını da değerlendiren Aurelio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Celta Vigo ile oynayacağımız maç UEFA'daki yolumuza yön verebilecek bir maç. Galatasaray ile geçmişe baktığınızda son iki maçta çok iyi preformans ortaya koyduk. Bu iki maçta da yine kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz."


Türk Milli Takımı'nda oynaması ve Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mehmet ismini alması ile ilgili olarak ise "Mehmet ismini başından beri çok seviyorum. Milli takımda teknik heyetten malzemecisine herkes bana inanılmaz destek verdi. Diğer takımlardaki oyuncuları pek tanımıyordum. Beşiktaş, Galatasaray ve diğer takımlardan arkadaşlar bana sahip çıktı. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:55

İLGİLİ HABERLER