Spor
  • 31.10.2011 00:12

AVCI: SON DAKİKADA GOL GELDİ

Kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen Ankaragücü'nde teknik direktör Ziya Doğan, İstanbul Belediye spor karşısında alınan mağlubiyet karşısında söylenecek bir şey olmadığına dikkat çekerek, "Bu maçla ilgili söyleyecek başka bir şey yok. Bu takımın düşmemesi için elimizden geleni yapacağız. Umudumuzu kaybetmedi" dedi.
Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "3 puan camiamızın özlemi. Maça iyi başladık golü bulduk. 10 kişi kalmamız iyi bir takıma karşı kolay değil. Belirli bir gücümüz var zaten. Takım eksik olunca üstünlük rakibe geçti. Çok pozisyon verdik. Tabii ki mazeret değil. 85. dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Şans yanımızda değildi. Mağlup olduk. Kapasitemiz belirli. Takım oyunuyla rakipler karşısındaki eksiğimizi kapatmaya çalışıyoruz. Oyuncular skoru korumak istedi. Çok yoruldular. Karambol sonucu oluşan pozisyonda gol yedik. Üzgünüz. Bu maçla ilgili söyleyecek başka bir şey yok. Bu takımın düşmemesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise ilk defa Ankara 19 Mayıs Stadı'nda galip geldiklerini hatırlatarak, "Oyun rakibin hızlı oyunuyla başladı. Kontra atakla golü yedik. Ama disiplinden kopmadık. Oyun kontrolümüzdeydi. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyduk. Son dakikada gol geldi. Karabükspor yenilgisi sonrası galip gelmek iyi oldu" şeklinde konuştu.
Ankaragücü oyuncuları Özden ve Weeks de zor bir karşılaşma oynadıklarını, eksik kalmanın zorluklarını yaşadıklarını vurgulayarak, bir galibiyet almaları halinde herşeyin düzeleceğini Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirdi.
Maç sonrası bazı taraftarlar Ankaragücü Onursal Başkan Cemal Aydın aleyhine protestolarda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:40

İLGİLİ HABERLER