Spor
  • 28.11.2006 09:42

'AZİZ YILDIRIM HAKKINDA KÖTÜ KONUŞMAM İÇİN BENİ TAHRİK ETTİ'

Yücel Uyar, "Ben o maçta bu iddiaların tam tersine, çıkarılacak en sağlıklı kadroyu sahaya sürdüm. Bana şike falan teklif edilmedi" dedi.

SAMSUNSPOR’un eski teknik direktörü Yücel Uyar (Parayı aldığı iddia edilen Samsunspor’un o dönemdeki teknik direktörü), Cihan Oksay’ı hiç tanımadığını belirtirken, şike iddasına isyan etti. Uyar, "Cihan Oskay’ın kim olduğunu bilmem. Söyledikleri birbirini tutmuyor. Ben o maçta bu iddiaların tam tersine çıkarılacak en sağlıklı kadroyu sahaya sürdüm. Bana şike falan teklif edilmedi. Edilse kovardım.

Biz namuslu insanlarız. Bunun hesabını da sorarız. Ben para alsaydım, İlhan Mansız, Tümer ve Ali Akdeniz’i o maçta oynatmazdım. 15 yıl futbolculuk, 10 yıl da antrenörlük hayatım var. Boğazımdan hiç haram lokma geçmedi.

Bana U 17’de görev yapmamı teklif ettiler. Tam başlayacaktım. Ama sanırım bu konuda onların istediği gibi konuşmadığım ve davranmadığım için olmadı o iş" diye konuştu.

Oktay DERELİOĞLU: Bana borcu var

"Cihan Oskay beni aradı. Tam tarihini hatırlamıyorum. Bu benimle yaptığı telefon görüşmesi. O görüşmenin tamamı değildir. Ama ben oyuna gelmedim. Bu bir şerefsizliktir. Arkadaş gibi beni arayıp, Yıldırım hakkında kötü konuşmam için tahrik etti. Bu adam benden para isteyen ve zaman zaman para verdiğim bir adamdır. Hala bana borcu vardır."

Ali AKDENİZ: Mümkün değil

"Böyle bir şey olması mümkün değil. Samsun formasıyla oynuyordum. Vurdum gol oldu. Çok da sevindim attığım gole. Bunu söyleyenlere, bana sormadan adımı bu iftiraya karıştıranlara ve benim iznimi almadan bu yalanları yayınlayanlara dava açacağım.

Mustafa ÇEBİ: Karalama kampanyası

Bu olayların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Adı geçen şahıs ne sebeple olduğunu bilmemekle birlikte, benim şahsi kırgınlıklarımı kullanmak ve suistimal etmek suretiyle beni sayın Başkan ve F.Bahçe Kulübü’nü karalama kampanyası içine alarak hakaret etmektedir. Anlatılanlar arasında doğru olan tek husus, benim Samsun’dan dönüş uçağına zorlukla binebilmiş olmamdır. Kanaatim, yapılmak istenen F.Bahçe Kulübü ve Aziz Yıldırım’ın önüne set çekilme çabasıdır. Bu şahıslar ve iddialar hakkında yasal yollara başvuracağım."

Tamer ÇEBİ:Kimseden para almadık

BENİM bu adamla hiçbir yakınlığım yoktur. Bana telefon açarak (telefonumu kardeşimden almış) sürekli Aziz Yıldırım ile ilgili bir takım olaylar anlattı. Benim anlattıklarını teyit etmemi ister gibiydi. Ben buna uyandım. Ne ben, ne de babam Oskay’dan para almadık. Bu nasıl bir iftiradır anlayamadım. Böyle mesnetsiz, saçma sapan ve komplo içeren iddia ve beyanların tarafımdan cezasız kalmayacağını, yasal yollara başvuracağımı belirtirim.

Sinan ENGİN: "Hadi ya manyak mı bunlar. Kafayı yemiş bunlar."

TAMER TUNA: "Para pul falan gelmedi. Şaka mı yapıyorsunuz"

ŞOK İDDİA: FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLDUĞU MAÇTA ŞİKE YAPILDI

GALATASARAY - TRABZON MAÇI İÇİN TEŞVİK PRİMİ İDDİASI!..

'FENERBAHÇE DÜŞMANLARININ YENİ STRATEJİSİ'

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:55

İLGİLİ HABERLER