Spor
  • 28.3.2013 21:10

"Ben o topu hiç görmedim"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Semih Kaya, Türkiye-Macaristan maçında yaşanan pozisyonu yakın çevresine anlattı. Macarların sol taraftan kullandığı taç atışı sırasında kendisine en yakın olan rakibi kontrol altında tutmaya çalıştığını belirtirken, önündeki oyuncular nedeniyle topu göremediğini ifade etti. Yaşadığı üzüntüyü yakınlarıyla paylaşan milli oyuncu, “Çok basit bir gol yedik ve ne yazık ki buna ben sebep oldum. Ama topu hiç göremedim ve dizime çarptığında fark ettim. İş işten geçmişti artık. Çok üzgünüm” dediği kaydedildi.

Karşılaşmadan sonra adeta çöken Semih Kaya’yı takım arkadaşları teselli etti. Başta Arda Turan olmak üzere soyunma odasında genç futbolcuyu teselli etmek için adeta sıraya giren ay-yıldızlı oyuncuların, “Bu sonucun sorumlusu olarak kendini görmemen gerekir. Bu beraberlikte hepimizin hatası var” diyerek, Semih’e destek verdikleri belirtildi.

Fatih Terim'den Semih'e yakın markaj
Semih Kaya’ya bir destek de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den geldi. Terim’in dünkü antrenman öncesi Florya’da Semih’le bir görüşme yaparak oyuncusuna moral verdiği kaydedildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER