Spor
  • 6.5.2023 01:25

Beşiktaş'ta 3 imza birden geliyor!

Galatasaray'ı derbide 3-1 devirerek şampiyonluk hayalini canlı tutan Beşiktaş, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği 3 yıldızla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bu arada Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu dünyaca ünlü ismi, yüksek maliyeti sebebiyle transfer etmekten vazgeçti.Galatasaray'ı derbide 3-1 devirerek şampiyonluk hayalini canlı tutan Beşiktaş, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği 3 yıldızla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bu arada Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu dünyaca ünlü ismi, yüksek maliyeti sebebiyle transfer etmekten vazgeçti. 

KARTAL'A 2 KÖTÜ HABER

Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Salih Uçan ile Omar Colley katılmadı. Milli orta sahanın, Antalya karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı, Colley'in ise oynama ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi.

İÇ TRANSFERDE SICAK GELİŞME

Beşiktaş'ta tüm bu gelişmeler yaşanırken, iç transferde hareketli ve sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, 3 oyuncuyla sözleşme uzatma kararı alırken, bir yandan da dış transferde kadrosuna katmak istediği yıldız isim ile maliyeti sebebiyle vazgeçildi.

KARTAL 3 İSİMLE UZATIYOR

Süper Lig'de aldığı iyi sonuçlarla şampiyonluk ümidini son haftalara taşıyan Beşiktaş, gelecek sezonun çalışmalarına da şimdiden başladı.

İLK İSİM CENK TOSUN

Bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini kazanan ve Şenol Güneş'in kadro planlamasında yer vermeyi düşündüğü oyuncular arasında yer alan Cenk Tosun ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla 30 maçta forma giydi ve 15 gol 4 asistlik katkı sağladı.

DİĞER İSİMLER MERT GÜNOK VE SALİH UÇAN

Yeni sezona girerken sözleşmelerinin son yılında olacak olan Cenk Tosun, Salih Uçan ve Mert Günok ile Haziran 2024'te bitecek kontratlarının 2 yıl uzatılması planlanırken, futbolcularının sözleşme şartları da iyileştirileği ifade edildi.

Cenk, bu sezon attığı ve attırdığı gollerle opsiyonunu eline almış ve maaşı da 10 milyon TL'den 18'e yükselmişti. Siyah-beyazlılarda Salih 8 milyon, Mert Günok da 10 milyon TL kazanıyor.Salih Uçan ise bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta 3 gol kaydederken, 7'de asist yaptı. Başarılı kaleci Mert Günok ise Kartal'da 20 maça çıkarken kalesinde 15 gol gördü.

Güncellenme Tarihi : 6.5.2023 01:28

İLGİLİ HABERLER