Spor
  • 21.2.2008 17:24

EDU: O AN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM

ANKARA - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu, dün gece Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında İspanya'nın Sevilla takımını 3-2 yendiği maçta, kendi kalesine attığı golle ilgili olarak, ''O an gerçekten çok üzüldüm. Bu, defans oyuncularının karşılaşabileceği bir risk'' dedi.
     Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde TSİ 14.00-15.30 saatleri arasında canlı sohbete katılan Brezilyalı oyuncu, o dakikadan sonra yapacak bir şey olmadığını, takım arkadaşlarının desteğiyle oyuna devam ettiğini söyledi.
     Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki üst tura yükselme şansının sorulması üzerine Edu, bu şansı yüzde eli yüzde elli gördüğünü belirtirken, Sevilla'dan korkmamalarını, kendilerine güvenmeleri gerektiğini ifade etti.
     Fenerbahçe'nin gelecek hafta Fortis Kupası çeyrek finallerinde Galatarasaray'la yapacağı maça ilişkin soruyu da Edu, ''İlk maçta evimizde 0-0 berabere kaldık. Şimdi onlarla deplasmanda karşılaşacağız. Hiçbir maça benzemeyen, olağanüstü bir karşılaşma olacak. Tüm şehir buna kilitlendi'' diye cevapladı.
     Edu, Brezilya Milli Takımı'na girmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine, ülkesindeki genç kadroların her aşamasından geçtiğini, artık asıl takımda yerimi almak istediğini ifade etti. Edu, ''ABD ve Meksika ile oynanan dostluk maçlarına katıldım, iyi de oynadığımı düşünüyorum. Dunga'nın beni yeniden çağırmasını bekliyorum'' diye konuştu.
     Kariyerindeki en iyi ve en kötü anların sorusunu da Edu, ''En iyi anım Brezilya Milli Takımı'ndaki ilk maçım, en kötü anım ise dizimden sakatlandığım an'' şeklinde yanıt verdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:44

İLGİLİ HABERLER