Gündem
  • 15.10.2007 01:12

ERBAKAN'DAN AK PARTİ'Yİ ÇİLEDEN ÇIKARACAK BENZETME!..

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, her şeyin bir gün aslına döneceğini ifade ederek, ''Ağacın kökü Saadet Partisi, ama arada bazen bozuk yapraklar çıkabiliyor'' dedi.

Erbakan, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, partililerle bayramlaştı. İl Başkanlığı binasına girişinde, partililer tarafından ''Mücahit Erbakan'' sloganlarıyla karşılanan Necmettin Erbakan, burada yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

''Saadet Partisinin, şu anda AK Parti hükümetinin jandarmalığını üstlendiğini'' iddia eden Erbakan, ''AK Partinin Saadet Partisinden her zaman korktuğunu, fakat bunu belli etmemeye çalıştığını'' savundu.

Erbakan, 22 Temmuz seçimlerini iyi anlamak gerektiğini, bu seçimin olumlu ve olumsuz bazı gerçekleri gösterdiğini ifade ederek, ''Olumlu tarafı; milletimizin büyük çoğunluğu din düşmanlığı istemiyor. Olumsuz tarafı ise; milletin, gerçek temsilcisi olan Saadet Partisini tercih etmemesi'' diye konuştu. Her şeyin bir gün aslına döneceğini ve bunun önüne kimsenin geçemeyeceğini kaydeden Erbakan, ''Ağacın kökü Saadet Partisi, ama arada bazen bozuk yapraklar çıkabiliyor'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER