Gündem
  • 17.11.2009 00:10

ERDOĞAN İTALYA'YA GİTTİ...

Başbakan Erdoğan: "İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ve zirveye katılacak devlet başkanları ile görüşme fırsatı bulacağım. Zirvenin ardından açılışı yapılacak olan Gıda ve Tarım örgütünün onur konuğu olarak bir konuşma yapacağım. Ayrıca gelişmekte olan ve en az gelişmiş ülkelere teknik ve mali yardımlarında katkıda bulunacağı belirtilmişti.

Karşı karşıya olduğumuz bu küresel tehdit uluslararası düzeylerde işbirliği sağlanması yoluyla çözümlenebilecektir. Türkiye en az gelişmiş ülkelere finansal ve teknik yardımları sağlayarak üzerine düşeni yapmaktadır. Dünya Gıda Güvenliği Zirvesi, gıda krizinin boyutları konusunda dünyanın bilinçlendirilmesine katkıda bulunacaktır. Çarşamba akşamı tekrar yurduma döneceğim.

SORULAR

TELEKULAK CEZASI ARTIYOR

En geniş detayı ile Sayın Çiçek orada bunu açıkladı. Süratle de başta Adalet Bakanım olmak üzere konu ile ilgili kurum ve kuruluşları davet ederek birlikte çalışmaları yapacaklar. Önümüzdeki Bütçe müzakerelerinden sonra bu konuyu ele alacağız çünkü çok önemli bir konu.

GERÇEKTEN YIPRANDIĞINIZI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Bu yolda bu enerjiyi sarfedenlerin hepsi hayatlarından bir çok şeyi veriyorlardır vereceklerdir. Biz millet uğruna verdiğimiz zaman biz bunları kayıp olarak değil kazanım olarak görüyoruz.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:59

İLGİLİ HABERLER