Spor
  • 23.10.2009 13:44

FENERBAHÇE 18'LİK FURKAN'A KALDI

Galatasaray derbisi öncesinde F.Bahçe'de tam bir golcü krizi yaşanıyor.

Sarı-lacivertlilerin gol ayaklarının birer-ikişer sakatlanmaları teknik direktör Christoph Daum’un keyfini kaçırırken, kadroda da büyük krize neden oldu. Bu görüntüde Galatasaray maçında gol ayağının kim olacağı şimdiden merak konusu.

Habertürk'ün haberine göre; Kanarya’da Alex ve Güiza’nın geçen haftadan bu yana süren sakatlıkları var. Gaziantepspor maçında forma giyemeyen 2 yıldız, Steaua Bükreş karşılaşmasında da oynamadı. Deivid de ayağındaki platinleri aldırdığı için uzun süredir takımdan ayrı kalmıştı. Geriye sadece Semih Şentürk kaldı.

Adeta tüm teknik heyet Semih’e gözü gibi bakıyordu. Ancak “Sakınılan göze çöp batar” misali Steaua Bükreş maçının İstanbul’da yapılan son idmanında sakatlanan Semih, ağrıları Bükreş’te de artınca dün akşam ilk 11’deki yerini alamadı. Golcü oyuncunun da Galatasaray maçına yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil.

18’LİK FURKAN’A KALDILAR

Semih’in de kadrodan çıkması sonunda teknik direktör Daum Steaua Bükreş maçında Colin Kazım’ı forvette, arkasında Özer Hurmacı’yı oynatırken, orta sahanın sağında da Mehmet Topuz’a yer vermek zorunda kaldı.

Sakatların iyileşmemesi halinde, Galatasaray derbisi için 18 yaşındaki genç forvet Furkan’ın kadroya alınması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:27

İLGİLİ HABERLER