Asayiş
  • 5.9.2004 00:21

FLORİDA'DA ÖLDÜRÜLEN TÜRK'ÜN KATİLİ YEĞENİ ÇIKTI!..

Florida'da geçen ay öldürülen 50 yaşındaki Türk taksi sürücüsü Safa Gül'ün katili yeğeni çıktı. Florida polisi, katilin cinayeti işlediği evde bıraktığı izleri yüksek teknoloji ürünü aletlerle tarayarak 32 yaşındaki Sıtkı Özkardeş'i çalıştığı benzin istasyonunda kıskıvrak yakaladı.

Sürücülükten arda kalan zamanlarını 16 aylık torunu İbrahim'le geçiren Safa Gül, yine torunuyla evde yalnız olduğu bir gün eve giren kişi ya da kişilerce kafasına iki kurşun sıkılarak öldürülmüştü. Küçük İbrahim'i de yanlarına alan saldırgan ya da saldırganlar kayıplara karışmıştı.

Olayın duyulmasının ardından Florida polisi, bir yandan cinayetin işlendiği evdeki ipuçlarını biraraya getirmeye çalışırken bir yandan da küçük İbrahim'in bulunması için geniş çaplı bir arama başlatmıştı.

Cinayetin işlendiği andan 8 saat sonra küçük İbrahim, bir park yerinde bulunuyordu. Gül ailesi bir yandan İbrahim'e kavuşmanın sevincini yaşarken diğer yandan da baba Safa Gül'ü kaybetmenin acısını yaşıyordu.

Bu arada Florida polisi evde bırakılan küçük bir izin yüksek teknoloji ile donatılmış kriminoloji laboratuvarında taranması sonucu katil yeğen Sıtkı Özkardeş'i aramaya başlamıştı.

Sonuçta kendisinin ABD'ye gelmesinde ve iş sahibi olmasında büyük payı bulunan eniştesini öldüren Sıtkı Özkardeş, önceki gün çalıştığı benzin istasyonunda yakalandı.

Cinayeti alacak-verecek davası nedeniyle işlediğini itiraf eden Sıtkı Özkardeş, tutuklanarak cezaevine konuldu.   Jöntürk

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER