Spor
  • 1.2.2012 01:22

Galatasaray Demirören'in istifasını isteyecek!..

Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in, "UEFA ceza vermeden biz gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim" sözü Galatasaray camiasını ayağa kaldırdı.
Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk Demirören'den Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifasını isteyeceğini açıkladı.
Kulüpler Birliği Başkanı'nın genel kurul sabahı yaptığı, “Gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim” teklifine büyük tepki gösteren Adnan Öztürk, “Vizyonunu Avrupa olarak koymamış! İlk toplantıda istifasını isteyeceğim” dedi.
Kulüpler Birliği'nin dün TFF'ye verdiği destek mesajının mimarı olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Yıldırım Demirören'in Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifasını isteyeceğini açıkladı. FANATİK'e konuşan Öztürk, "Kulüpler Birliği Başkanı'nın gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim dediği bir vakıfta Galatasaray'ın bulunması mevzu bahis değildir" dedi. İlk Kulüpler Birliği toplantısında Yıldırım Demirören'in istifasını isteyeceğini açıklayan Öztürk, "Altını çizerek söylüyorum, vizyonunu Avrupa olarak koymamış, Türk futbolunun geleceğine ipotek koyan bir kişi, Kulüpler Birliği Başkanlığı yapamaz. İlk toplantıda istifasını isteyeceğim" dedi.

ÜÇ BAŞKANA TEŞEKKÜR
Mesajın yayınlanmasında katkısı bulunanlara da teşekkür eden Öztürk, "Ayrıca son derece dirayetli ve prensipli davranan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim. O açıklamanın yayınlanması konusunda onların kararlı tutumu çok etkili oldu. Ben iki gündür bugün (dün) Kulüpler Birliği toplansın diye uğraştım. Ancak Sayın Demirören'in Kayseri deplasmanında maçı olduğu için toplantı sanıyorum önümüzdeki günlere kaldı" diye konuştu.

Fanatik

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:09

İLGİLİ HABERLER